Отчеты о рыбалке

Як відпочивають наші користувачі
electron
Постійний користувач

Re: Отчеты о рыбалке

Повідомлення electron » 01 жовтня 2013, 20:59

Саса, а де були? Прикидаю куди поїхати на рибалку на окуня, на наступному тижні, в улюблені місця (Кормань) далеко самому, я туди сам їзжу в листопаді. А в Берново не знаю чи є зараз сенс, в минулому році було там не фонтан.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

sasa
Досвідчений
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення sasa » 01 жовтня 2013, 21:56

инфа от знакомого недельной давности,где именно не знаю.вчера были с маестро за стороженцами.итог 5 карпов и 1 карасик).

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 20 жовтня 2013, 21:30

Був на Дністрі результат рибалки 5 окунів гарненьких, Колеги відловились так: 1 два судака 700-800 гр, 2 один судак грам на 700, 3 один судак на 700 гр і окунь. Але результат риболовлі я про себе визначив одразу після виходу на воду. Я встав в 4 ранку щоб 5 мене забрали (їхали на авто родича), за мною приїхали в 5-30, потім 2 зупинки по дорозі на каву, покатайки по селах, завести знайомого поговорити. Я думав все зараз їдемо на точку, не тут то було, ми ще вздовж Дністра катались туди-сюди, колега хотів подивитись: що, де і як, потім некваплива пьянка на березі. Короче вставши в 4 ранку на воду вийшов в 10 *facepalm Як тільки стали на точки всі троє взяли по судаку. І в них як обрізало, весь час коли клювало ми просрали... Я знайшов місце з доволі активним окунем, 5 штук витяг, один силікон обгризло, пара обривів. А потім прийшли якісь ідіоти і почали на моторці плавати туди сюди поруч з місцем куди я закидав, нічого не зловили і попливли далі. А я ловив на банці глибиною в 2 метри, звісно після їхніх покатайок риба відійшла. Вся рибалка зайняла в мене годину всього, це від виходу на воду і до моменту коли перестало брати. Зграї білої риби відійшли на фарватер, але там судак не брав.
Чекаю вихідних їду на весілля в Сокирянський, а там і річка поруч може вийде половити там 8-)

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 18 листопада 2013, 08:12

Дністер
Зображення
Зображення
52 окуня і 1 бичок, пара окунів втікли з кукана. Як то кажуть захочеш жити то і губу розірвеш. Більш менш великих окунців було тільки 3 :cry: правда майже не було малих окунців як в тому році, штук 10 може всього. Кльов дуууже кволий, я в минулому році стільки ж наловив за 5 годин, не сходячи з одного місця. Цей рік на Дністрі сумно :cry:
Востаннє редагувалось 18 листопада 2013, 08:23 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Pvaleriy
Новачок

Повідомлення Pvaleriy » 19 листопада 2013, 04:36

Воблер, колебалка чи на резину?

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 19 листопада 2013, 13:23

Воблера не люблю. Колебло там зачепів купа, бо речі окуня краще на вертушку, він більше відкликається на них, колебло потрібно підбирати, а вертушки працюють майже любі, лишень би заводились на малих оборотах. Ловив на їстівний силікон і малька.
Востаннє редагувалось 19 листопада 2013, 13:25 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 19 листопада 2013, 18:25

Молодец!Даже не сказал что едиш!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 19 листопада 2013, 20:45

Так їхав не сам, а з компанією. Не було місця.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 19 листопада 2013, 21:34

Неделю назад были в Луковцах . :shock: Столько окуней я еще не ловила.(около 24 шт ).Большинство очень приличные. На съедобку ловила. Поехали в эти выходные- даже стука не было. :? Фиг поймешь этого окуня.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 20 листопада 2013, 09:08

В Луківцях окуня повно. Там коли забрали став в УТМР то воду спустили і рибу забрали на базар, ніхто купувати окуня не хоче, тому його і кинули цурюк назад, окрім великих звісно. От він за пару років і підріс. Яку проводку використовували і на яку саме резину ловили?

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”