ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !

Як відпочивають наші користувачі
advanced member
Поважний користувач

Re: ОТДЫХ и МОРЕ 2013 - старая тема в новый сезон, поехали !

Повідомлення advanced member » 31 липня 2013, 22:05

водоросли :mrgreen:

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 серпня 2013, 09:00

advanced member писав:водоросли :mrgreen:
?
Це куток пляжу там водорослі всього 5 метрів, всерівно далі в морі камні тому там ніхто і не купається. Просто на інших фото я, дружина, або дитина, замальовувати ліньки :oops: , ну і на відкритому ресурсі теж постити не хочу. Я ж не думав що буду на форумах постити фото пляжу, тому і не фотографував чисто пляж. А фотографувати все що бачу не люблю, я за всю поїздку десь 150 фото зробив всього.
На 2 фото я водорослів не бачу...
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 09:02 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 01 серпня 2013, 09:52

electron писав: Поки скину фото пляжу.
Зображення
В который раз поражаюсь людям.
Оказывается и в Болгарии можно тоже найти болото, если хорошо поискать.))) *hammer*
Мои жена и дети на пушечный выстрел не подошли бs к такому пляжу, не то, что купаться. А еще тут некоторые факают, что в Крым - отстой.
Так вот, если иметь мозги, в Крым можно ездить намного приятнее и дешевле( в прошлом году на 14 дней у меня ушло 6500 грн. я, жена и двое детей(малому почти 16), чем вот в такое болгарское болото аля Одесский лиман.

Не спорю, в Болгарии по-своему клево, сам поеду на следующий год туда, Судак и Новый Свет уже немного поднадоели. Хотя, природный можжевеловый лес, чистейшие пляжи на Новом Свете и Меганоме, охренительтные горы, мега прозрачная вода, возможность дайвинга и простого ныряния с маской - все это тянет людей опять и опять в ЮБК. А кто там не был и не умеет отдыхать в Крыму - тот пишет всякую муть. Я снял 2-комнатную квартиру с кондером в прошлом году за 160 грн.(320 грн на 2 семьи - мы ехали с кумой и ее малой). Но еще раз повторюсь - даже на Сейшелах можно спалить себе 50% тела в первый же день, отравиться какой-то хренью местной или просто некачественной едой, или найти вот такой говняный пляж, поверьте, кругом есть такое, главное - хорошенько поискать.
Востаннє редагувалось 08 серпня 2013, 12:09 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

AngryBeaver
Зацікавлений

Повідомлення AngryBeaver » 01 серпня 2013, 10:25

Doxtar +1
DOLCE FARNIENTE

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 01 серпня 2013, 11:04

maratura писав:
Doxtar писав: А кто там не был и не умеет отдыхать в Крыму - тот пишет всякую муть.
Я в Крыму был ,но видимо отдыхать не умею,поэтому пишу всякую муть.
Каждый хвалит "свое болото". Все описывают РАЗНЫЕ отдыхи.Одним нравится лежать возле бассейна и тянуть махито,другим по горам,как сайгак, бегать. Одни кушают дорогие морепродукты,другие чебуреки с шаурмой.
Самое прикольное,что и те и другие счастливы.
У тебя какие-то крайности. Вверху пост с фото говорит о том, что и в Болгарии можно найти "свое болото" и лежать в нем с мохито в зубах, накрывшись шелковистыми водорослями. :D
Я тоже люблю морепродукты, только недорогие.) Главное - знать где их купить. А по горам мне бегать кагбы неудобно и некомфортно - я ленивый слишком. Парит то, что все как-то однобоко рассматривается. Всегда есть свои плюсы и минусы. Поэтому, здесь не может быть крайностей. Один жрет морепродукты по 50 евро/порция и тащиццо, что это круто(не думая, что его немного наеб@ли), другой покупает на 100 грн. свежее и делает сам все. Главное - каждый счастлив.) А чебуреки с шаурмой и на калине есть, но я не думаю, что тот кто их не жрет никогда, начнет их хавать на отдыхе. Какие-то все абстракции консервативные у тебя, сморти шЫрее. Верю, что один из тех, кто неудачно съездил в Крым, но разве я тебе в этом доктор? Зачем же так всех под одну метелку грести? Поверь, местные болгары и греки с нас угорают, кода мы им башляем в тридорога и ржут до упаду с таких лохов... :lol: :lol: :lol: :D
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 11:05 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 серпня 2013, 11:19

Ну да а якщо згадати те що на Меганомі потрібно іти до пляжу через степ, це мені подобається гори і запах степових трав це супер. АЛЕ наше бидло яке при наявності 5-6 доріг через степ на квадроциклах катаються ТІЛЬКИ по тій на якій ідуть люди, от і дихаєш пилюкою... Катаються по різних, тільки на дорозхі зявляються люди то всі придурки вистроюються в колоні і їздять взад-вперед *protiv* . Відпочивав там 2 роки одне і те саме..... Ну і на Меганомі води немає!!! Там вода привозна, і пахне вона після відстою в цистерні класно :mrgreen: зуби чистили тільки мінералкою. Але дійсно запостив частину пляжу на яку скидають водорослі, після чистки всього пляжу і з часом вивозять, так як там ніхто не купається і все болото, Затока.
Дайвінг? Ну ну, на Меганомі скільки потрібно запливти, щоб крабів під водою побачити і рапанів? А от від того місця що на фото 30 метрів до підводних скель на яких є і краби і рапани і рибок валом, я з малою 5 років туди запливав, без ласт просто в масці, і пірнати не потрібно на скелі можна так стояти, там глибина 2,5 метра біля підніжжя, а на вершині всього 1 метр.
maratura +100 кожен відпочиває як хоче і де хоче. Але Крим це просто розвод на гроші, а не відпочинок.... 6500? Я в минулому році потратив 8000 віднімемо 900 за візи і ще 400 за страховки (медичні, Грінкарта), можна ще відкинути ще поїздку в аквапарк, також дружина не стояла біля плити їли в ресторані. І відпочивав як людина, мені не забували зробити проплачений в готелі шашлик, я не відпочивав між пробками з під пива, не любувався ідіотами які вимазувались болотом, а потім стадом заходили в воду :mrgreen: вода після них була просто супер і їм поф що окрім них в море ще хтось хоче купатись і бажано в чистому... Про сміттєзвалище Судака яке постійно хтось підпалює я теж не буду згадувати... Не лежав на ліжбищу котиків як в Судаку чи Новому. Не розрізав ногу до затонувшого металолому яке на березі нічим не позначене *facepalm . В кожного своє враження від відпочику.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 01 серпня 2013, 11:24

Doxtar писав: Один жрет морепродукты по 50 евро/порция и тащиццо, что это круто(не думая, что его немного наеб@ли), другой покупает на 100 грн. свежее и делает сам все.
Ну дарма Ви мене назвали лохом (я ж плачу тому значить лох), Просто у нас різний підхід до відпочинку, я не для того працюю весь рік, щоб поїхати на відпочинок і рахувати пальцем копійки в кишені і самому стояти біля плити. До речі мої родичі які в Болгарії стоять біля плити тратять за поїздку на 3 600 дол всього тобто 5000 грн з візами і дорогою, тому навіть тут Крим не самий дешевий.
Відносно 50 євро за порцію то в Болгарії таких цін просто не бачив 200 гр рапанів 8 лев (4 євро). Тому мабуть не варто писати те про що десь від когось чули *facepalm
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 11:27 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 01 серпня 2013, 11:25

Історія про Сашу з Новоселиці, який за 1 день і 1000 євро злітав до Австрії і Хорватії покурити та попити пивка *facepalm
http://www.yaplakal.com/forum3/topic624237.html

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 01 серпня 2013, 11:39

Ну, все понятно. Ну-ну подождите немного и в вашей Болгарии будут пробки и бычки. Наши уже там.) :lol:
Хотя вы еще читать не умеете. Говорю же, я ТОЖЕ ЕЗЖУ В БОЛГАРИЮ(так видно?). Ищите позитив, а таких как вы, которые только видят во всем говно - много, в Европе тоже его можно найти. :D
Востаннє редагувалось 01 серпня 2013, 11:47 користувачем Doxtar, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 01 серпня 2013, 12:02

Зображення

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”