Снегозависимость
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: Снегозависимость
вчилася вперше кататися на борді......
спочатку дивилася відео, просто і доступно пояснює.
я ж то подумала, що я така блатна лижниця зі стажем і не справлюся з якоюсь дошкою??? дык......не тут то было :( .
Принцип керування бордом абсолютно відрізняється від принципу керування лижами, але мені дуже сподобалося, хоч я й набила купу синяків, але в результаті за години навчання я таки спустилася .....ну правда це було всього метрів 400 без падіння :D , але сам факт.
Вирішено----- до кінця сезону я таки освою борд,нехай хоч на на тверду трійку з плюсом чи четвірку з мінусом, але освою (на лижі я теж не відразу встала ).
п.с. а ще прийде ж літо, і не буде ні лижів і ні борду, тому спробую освоїти велосипед. Я не вмію ним керувати взагалі, був в мене років у 3 трьохколесний тай по всьому...
спочатку дивилася відео, просто і доступно пояснює.
я ж то подумала, що я така блатна лижниця зі стажем і не справлюся з якоюсь дошкою??? дык......не тут то было :( .
Принцип керування бордом абсолютно відрізняється від принципу керування лижами, але мені дуже сподобалося, хоч я й набила купу синяків, але в результаті за години навчання я таки спустилася .....ну правда це було всього метрів 400 без падіння :D , але сам факт.
Вирішено----- до кінця сезону я таки освою борд,нехай хоч на на тверду трійку з плюсом чи четвірку з мінусом, але освою (на лижі я теж не відразу встала ).
п.с. а ще прийде ж літо, і не буде ні лижів і ні борду, тому спробую освоїти велосипед. Я не вмію ним керувати взагалі, був в мене років у 3 трьохколесний тай по всьому...
- oberig
- Модератор
а я думала Ви на себе натякали,коли за карвінг на борді писали.Ну мені до того карвінгу тааак далеко, як медузі до зірок.Зате є до чого прагнути :Drerik писав:Лижі наше ВСЕ.....
мммммм.....починаю по доброму заздритиrerik писав:+ велік.
власний досвід? поділіться. .Buxx писав:борд менш травмонебезпечний ))
Планую на середу спробу № 2 на борді, стикаюся з абсолютно різними думками. Хоча звичайно залежить все від катальщика, бо травмуватися можна будь на чому і будь де, навіть не виходячи з дому,в знайомої дочка з ванної виходила впала і 2 ребра зламала :(
Востаннє редагувалось 13 січня 2015, 10:15 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
- oberig
- Модератор
Проблема просто в перестроюванні техніки катання з одного на інший вид, поки м'язева пам'ять і мозок налаштується ,то синців море (в мене від навчання на борді 5-та точка до сьогодні болить, а я знову збираюся ). Але це все ж краще ніж пасивний відпочинок .Der Konstantin740iL писав: У меня все наоборот, на сноуборде за пару дней научился на нем нормально спускаться, а вот с лыжами ну полная лажа, так и не научился да и нет уже желания. С сноубордом в первый раз подумал, что тут нет ничего сложного тот же скейт, ага уже! .....
ну не мію я , навіть не пробувала в дорослому віці.Der Konstantin740iL писав:Я знаю много человек, кто в свои 25 - 40 на машине ездить не умеет, а вот на веле
тільки в мене він був зелений :D.Der Konstantin740iL писав: Вот такой?
п.с. так не відволікаємося, тема лиже-бордова, про велосипеди потім окрему тему зробимо з весни ;)
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
на жаль так, та і не тільки власний.oberig писав:власний досвід? поділіться. .Buxx писав:борд менш травмонебезпечний ))
на лижах більша швидкість і ноги разом не закріплені, що збільшує вірогідність падінь з важкими наслідками.
на борді для новачків важливо користуватися захистом на зап'ястя (це обов'язково) і по бажанню наколінники і захисні шорти.
- Navigation
- Активіст
- Контактна інформація:
Возможно кто то из форумчан планирует поездку на выходных, составим компанию.
Продажа и обслуживание GPS навигаторов разных брендов
"Магнат авто" Черновцы, Винниченка 117а
Тел.0502379461 ICQ: 427831362
Включая навигатор не выключайте голову (с) Джон Гармин
"Магнат авто" Черновцы, Винниченка 117а
Тел.0502379461 ICQ: 427831362
Включая навигатор не выключайте голову (с) Джон Гармин