Цікавий відпочинок в Чернівцях

Як відпочивають наші користувачі
dosmod
Новачок

Re: Цікавий відпочинок в Чернівцях

Повідомлення dosmod » 23 квітня 2014, 13:19

koka73 дякую за контакти в ПП! правда помітив їх тільки сьогодні)

а відпочив дуже добре..)) свято ще почалося в потязі в 00:05 коли він зупинився в хмельницькому на декілька хв, відразу привітання були на платформі))
далі ліг відпочивати... прокидаюся вранці а тут провідник з гостинцем)) пригостив мене і жіночку, яка зі мною до Чернівців їхала... пригостив свяченою пасочкою)) там колбаска, яєчко, цибулька... так приємно було)
погода здивувала, вранці коли прокинувся то за вікном туман.. густий густий... потім розвиднілося.. і потім знову туман в Чернівцях))) але і він потім розвиднівся близько обіду
на паску працювали тільки церкви... майже всі кафешки були закриті... але мені пощастило знайти ресторан "Київ"))) який працював цілодобово) то я там і снідав і потім вечеряв перед потягом
а ось з екскурсією не дуже добре вийшло... дякую що телефончик того агенства дали, екскурсовода не було ні в 12 ні в 13... потім я вже особисто визнонив агенство і мені дали жіночку) яка прийшла на початку 15 години... тому нажаль все подивитися не встигли, а точніше до універу потрапити
але всерівно, місто дуже сподобалось) ціни на продукти... порівняно з київськми досить малі... навіть в тому ресторані за сніданок лише 40грн
а стільки цих всяких храмів.. костелів... одна краса, будиночки такі красиві, охайні і головне не схожі один на одного)

хочу окремо наголосити на самій дорозі до Чернівців від Тернополя... це просто супер, там одна колія йде... нема електрики... і все це по горам.. по таким серпантинам... так красиво і не звично
якщо хтось буде їхати туди відпочивати з Києва то рекомендую брати в потязі тільки люкси, я он взяв і був дуже щасливим) назад їхав сам в купе, нікого не було... то я там після денної прогулки відразу застелився, роздягнувся і під тепленьке одіяльце відпочивати))) так і спав до самого ранку)))

Midi-Fighter
Досвідчений
Дякував (ла): 75 разів
Подякували: 9 разів

Повідомлення Midi-Fighter » 23 квітня 2014, 19:28

немного не удачное время выбрали, заезжайте к нам в августе, студенты рассосутся, погодка +- не жаркая, спокойненько все пройдете с экскурсией)

kaplja_absenta
Зацікавлений

Повідомлення kaplja_absenta » 28 квітня 2014, 13:41

Та надо было нам организоваться и вынести покушать, ну или пригласить к себе на борщ.

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”