![Смеётся :lol:](./images/smilies/kolobok_lol.gif)
ОСТОРОЖНО!!! [Регистратор Рыбакина]
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: ОСТОРОЖНО!!! [Регистратор Рыбакина]
А я бы эти кирпичи кидал тупым блондинкам, тем кто правил не знают и тормозам, из-за которых постоянно такие пробки образуються.nastya2012 писав:Самое страшное в том, что таких понтовых идиотов..двадцати лет много, и да! действительно ! в голове крутится только одна мысль , пусть найдет приключения на свою скучно живущую задницу, где то в безлюдном месте. Я за то , что б в лобовуху кирпичами таким кидали. Если б это было на моих глазах, так бы и поступила...
![Русская рулетка *gun*](./images/smilies/dx.gif)
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Во-во, о таких я и объезжаю по трутуарам! А ещё баранов в правом ряду когда им прямо...А я бы эти кирпичи кидал тупым блондинкам, тем кто правил не знают и тормозам, из-за которых постоянно такие пробки образуються.
Bodya_Hollywood писав:А ещё баранов в правом ряду когда им прямо...
![Мда *facepalm](./images/smilies/facepalm.gif)
Востаннє редагувалось 07 листопада 2013, 16:17 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
я говорю про те места где на право зелёный!!!electron писав:Bodya_Hollywood писав:А ещё баранов в правом ряду когда им прямо...а якщо лівий ряд зайнятий автомобілем яке повертає наліво і пропускає зустрічні? То всі кому потрібно прямо мають стати в лівий ряд і стояяяяти довго і нудно, бо в правому їдуть тільки барани направо?
Востаннє редагувалось 07 листопада 2013, 16:44 користувачем Bodya_Hollywood, всього редагувалось 1 раз.
В нас в місті є тільки один світлофор з додатковою секцією і то там секція не направо, а прямо. Тому запитання більш ніж спірне. Я на світлофорах з ТАБЛИЧКОЮ, відчуваєте різницю, стаю в лівий ряд і то не тому, що це вимога ПДР, а просто щоб не створювати незручності іншим водіям.
Упс забув є таки одне перехрестя де є світлофор направо, але там таки СВІТЛОФОР, а не секція і стоїть знак рух по смугах.
Світлофорів з додатковою секцією направо не зустрічав здається![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Упс забув є таки одне перехрестя де є світлофор направо, але там таки СВІТЛОФОР, а не секція і стоїть знак рух по смугах.
Світлофорів з додатковою секцією направо не зустрічав здається
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Востаннє редагувалось 07 листопада 2013, 16:59 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Я не понимаю про какие вы светлофоры имеется в виду... Но то что в право зелёная стрелка!electron писав:В нас в місті є тільки один світлофор з додатковою секцією і то там секція не направо, а прямо. Тому запитання більш ніж спірне. Я на світлофорах з ТАБЛИЧКОЮ, відчуваєте різницю, стаю в лівий ряд і то не тому, що це вимога ПДР, а просто щоб не створювати незручності іншим водіям.
Світлофорів з додатковою секцією направо не зустрічав здається
Таких перекрестков только 3 на главной улице что я знаю.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Ось. Може цей.
http://maps.yandex.ua/-/CVb8nD1i
http://maps.yandex.ua/-/CVb8nD1i
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
Bodya_Hollywood
якщо є стрілка, то це ще не значить, що з правого ряду не можна прямо.
стій позаду і чекай, а то піймають за їзду по тротуарам і влаштують тобі щось подібне до цього http://www.newsforage.com/2013/11/polic ... p-and.html
стій позаду і чекай, а то піймають за їзду по тротуарам і влаштують тобі щось подібне до цього http://www.newsforage.com/2013/11/polic ... p-and.html
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
Ааа ну прекрасно если это нормально так тупить и не уважать себя и других на дорогах..) А если по тротуару обьехать, то всё на кол! :DBuxx писав:Bodya_Hollywood
Востаннє редагувалось 07 листопада 2013, 17:59 користувачем Bodya_Hollywood, всього редагувалось 2 разів.