Подскажите место для рыбалки недалеко

Як відпочивають наші користувачі
electron
Постійний користувач

Re: Подскажите место для рыбалки недалеко

Повідомлення electron » 14 жовтня 2013, 05:46

Просто потестити я в ванній можу ;) зараз вже домовився з колегою. Давай на наступний раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 14 жовтня 2013, 10:26

electron писав:Просто потестити я в ванній можу ;) зараз вже домовився з колегою. Давай на наступний раз.
*scratch* Добре!Розкажеш що там зловив.Ц1каво чи ловиться

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 14 жовтня 2013, 18:24

Зранку був туман, потім він почав розсіюватись, думав от зараз хоч на природу подивлюсь, а туман знову сів, при чому сів дуже жорстко, нічого не було видно, коли трішки розсіявся то я сфотографував водоспадик, фото десь в 11 годині зроблене, я від берега метрів 30 всього, а все в молоці, середину гори не видно.
Зображення
Тепер по суті запитання: хріново ловиться :D , брав судачок масюпусінький на їстівну резину 1-1,5 дюйма :shock: В мене була 2,4 і 2,9 резина, щипало за хвости, один віброхвіст відкусило, мабуть на щучку натрапив, там вона є, або судачок не захотів відати хвіст і відірвав його :D
Зображення
ще пару раз просто пробувало стягнути з гачка (тягнуло за хвіст і він сповзав на загин гачка), я довго не міг підсікти вже і підсікав одразу і чекав щоб краще взяло, коли підсік то зрозумів чому мені підсічки не вдавались.
Зображення
відпустив за мамкою ;)
Зображення
Було човнів тридцять рибаків з яйцями (редиски сплавлялись з парусами і не давали нормально закинути), в дванадцятій залишилось 4 човна всього з яйцями я і ще пара спінінгістів.
Риба поки в пів води стоїть, багато взагалі біля поверхні, вода ще тепла 12 градусів, то або якщо буде потепління то їхати на окуня на мілині, або чекати поки ще вода охолоне і тоді судак буде більш активний.
Баварія ти з човном?
Востаннє редагувалось 14 жовтня 2013, 18:26 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 14 жовтня 2013, 18:33

Я без човна!Але можу позичити човен у батька.А що там з эхолотом???????Показав ями?

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 14 жовтня 2013, 18:34

Так що наловив?На уху наловив?

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 14 жовтня 2013, 19:33

Ні все було такого розміру як на фото, я відпустив нехай росте. Риба була в товщі води і біля поверхні, тому ловити її джигом не зовсім вийде ;)
Ехо супер, ямки, банки, коси і канавки показує суперово, рибу теж показує. Того що на фото я зловив на місці де ехо показало рибу біля дна. Правда показало велику, а зловилась от така.
От з іншого форума про місця майже біля Рашкова (пара км всього)
Щойно з рибалки повернувся..
Вирішили провірити Вигоду (Білівці) з берега. Зачіпив легендарний кейтеч 205 кольору.......
Післі півторачасового полоскання приманок всім екіпажем без жоного удару приймаєм вольове рішення переїєжати. Вибираєм походу точку - Малинівці. Туман.. як молоко. І з Жванця ні разу туди не заїздили. От і заблукали... Після години блукання по полям виїжджаємо знову в Бразі , але в протилежний бік. Вирішуємо їхати в Жванець під міст. Спускаємось. А там... Кожних чотири метра і спінінгіст. Купа лодок. Я подумав , що то якісь змагання , але мені пояснили , що там так ловлять. Зустрів Кам"янецьких - питаю :"Ви чо тут" Каже:"Казали навпроти Хотинської Фортеці"
От мдя... певно що фотки Дімича в апетит зайшли.. В зачот...
Звичайно при такій плотності спінігістів наші хлопці ловити не можуть. Простору мало.... Знову збираємо манатки і в машину. Знову їдемо в Малинівці Дністер знаходимо зразу - туман вже розсіявся, доречі як і вранішній кльов. Вспіли взяти по пару хвостиків , тай і повернулись додому. Норми вилову не виконали. Але і таке буває. Не фсе коту маслєніца...
Тому в Рашкові теж навряд чи щось зловили б. От похолодає можна і мотнутись.

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 14 жовтня 2013, 20:54

На жаль не зміг поїхати, а колега був в Вороновиці, дзвонив, що відловився нормально. Вночі на фідер карась, карп, зранку два десятки горбатих кокунів та пару сундуків до кілухи.
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 15 жовтня 2013, 08:05

В Макарівці знайомий був в пятницю-суботу проліт повний, в неділю поїхали в Стару Ушицю, вони взагалі на тиждень поїхали.
До речітам де я був одни гаврик на яйця взяв парочку судаків десь по 2 кг, але на світанку, я приїхав в 8 (через туман повільно їхав) почав ловити в пів девятої. Тому варто виїзжати якомога раніше.
Докстар в Вороновиці на мості?

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 15 жовтня 2013, 10:35

Я дохтар, а не докстар)))) :D
нє, на паромі
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 15 жовтня 2013, 10:55

Бум знати, я просто прочитав твій нік ;) ікс прочитав як кс . Якщо маєш бажання зателефонуй може кудись махнемо, правда я з пятниці до неділі зайнятий, тітка приїзжає і рветься на гриби. А в мене вже немає куди їх класти купа закруток, вся морозилка забита, я свої останні білі їй відав коли вона до іншого племінника їхала. Та і не люблю я з нею ходити, вона забуває що не в Маріуполі і гребе все що бачить і рядовки і сироїжки, хоча є білі, маслюки, моховики. І ходить довго, поки під кожне дерево на точці не загляне неквапливо далі не іде. Мене це бісить :evil: :twisted: , я сам з дружиною за той же час в 2-3 рази більше проходжу і як результат більше знаходимо без неї. Тому не знаю чи зрозуміє вона що я не на гриби її повіз, а на рибалку мотнувся :D
До речі колега був в Кормані на днях проліт майже повний, пара хвостів всього, окунь на малька не брав.
Може після цих дощів вода охолоне і піде жара, на бабине літо я вже і не сподіваюсь, воно скінчилось так нормально і не почавшись. Може і Баварія підтягнеться, все веселіше буде ;)

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”