Подскажите место для рыбалки недалеко

Як відпочивають наші користувачі
bavaria2009
Зацікавлений

Re: Подскажите место для рыбалки недалеко

Повідомлення bavaria2009 » 11 жовтня 2013, 22:06

Ну то шо ніхто неїде????????????

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 жовтня 2013, 10:20

bavaria2009 писав:Ну то шо ніхто неїде????????????
Куди?
Я ж написав
electron писав:Щука цікавить, сом ні.
Але чомусь я так думаю Ви не хочете нікуди їхати, а просто так запитуєте *facepalm
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 12 жовтня 2013, 17:44

Та кудись недуже далеко.Може завтра?????????????????

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 жовтня 2013, 18:20

Ні завтра плани є, в понеділок на Дністер ехолот обкатувати. Плюс я не знаю точок де більш менш стабільно клює щука, знаю карьєр в Берегометі, але там зарослі просто мама. Став в Динівцях, але там ціна 20 грн з берега, з човна 120 :shock: трішки не фонтан, а з берега не особливо то там і половиш щука далекувато стояла в минулому році, треба кидати фіг зна куди, а я не люблю з рибалки робити фізкультуру ;) рибалка це відпочинок, а не мокрий від поту одяг і кисті рук які на другий день відвалюються. Торфи, я туди теж не люблю їздити, там якщо є багато рибаків то не особливо то і половиш, а якщо хоч пара з них має по 4-5 донок, то взагалі не прикольно, весь берег займуть.
Сходіть на Прут там зараз щуки багато є, шукайте ямку з корчами. Можу здати одне таке місце, на старому кільці (не переїзжаючи Прут) на Гагаріна, повертаєте наліво на Білу, і їдете акурат до таблички 5 км. Це в Стрілецькому Куті. от там до берега метрів 20 від дороги, там колись давним давно паром був. Виходите на берег і бачите обрив з завалами дерев. От там і ловите, від парому і вверх, до місця де на Мамаївській стороні впадає річечка. Як то кажуть дешево і поруч з містом, я колись пішки з центру (ішов вночі) туди за годину дійшов. Якщо від кільця то взагалі 40 хвилин, а якщо з авто то взагалі не проблема, 10 хвилин і на місці.
П.С. Цей рік взагалі для щуки не поганим видався, в Дністерському вдсх її валом (багато правда недомірків які на наступний рік мірними будуть) і в Пруті є.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 12 жовтня 2013, 19:25

А в понеділок на Дністер на скільки днів їдеш?
Востаннє редагувалось 12 жовтня 2013, 19:25 користувачем bavaria2009, всього редагувалось 1 раз.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 жовтня 2013, 22:53

в мене робота пускає тільки на 1 день, я ж кажу їду не на рибалку, а ехолот тестити, тому на рибу і не надіюсь, буду нові місця дивитись (давно хотів там половити) і паралельно з ехо розбиратись. Це якщо дощу не буде, їхати 100 км і мокнути не хочеться ;)

Doxtar
Досвідчений

Повідомлення Doxtar » 12 жовтня 2013, 23:39

electron писав:в мене робота пускає тільки на 1 день, я ж кажу їду не на рибалку, а ехолот тестити, тому на рибу і не надіюсь, буду нові місця дивитись (давно хотів там половити) і паралельно з ехо розбиратись. Це якщо дощу не буде, їхати 100 км і мокнути не хочеться ;)
можу впасти на хвіст, кину скільки треба набензин, як раз набрав нового кейтечу...треба потестити.)
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.
Зображення

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 13 жовтня 2013, 20:36

Може в Рашків поїдем?Знаю одне місце де ями.Там сомів ловили і судаків 100%!!!!!!!Скидаемся трое на бензин тай ти electron потестуеш єхолот,а ми з Doxtar покидаем твістера,блесна,воблери

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 13 жовтня 2013, 21:51

Там зїзд до води не фонтан. Я був там років 4-5 назад, колега на L300 за 4 разом виїхав.
До речі я теж буду кидати твістера, Лакі Джона хочу потестити. Ну і мікроколебло по окуню.
Востаннє редагувалось 13 жовтня 2013, 21:56 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.

bavaria2009
Зацікавлений

Повідомлення bavaria2009 » 14 жовтня 2013, 01:19

electron писав:Там зїзд до води не фонтан. Я був там років 4-5 назад, колега на L300 за 4 разом виїхав.
До речі я теж буду кидати твістера, Лакі Джона хочу потестити. Ну і мікроколебло по окуню.
Та нормальний заїзд там був!!!!!!!Я на бмв заїхав.Може ти не на тому місці був????Через мостик дуже вузеньки проїхав?Мостик ширше машини на сантиметрів 10-15.
А казав що тілки єхолот тестуватимеш!!!!!!

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”