гекгкнег

Як відпочивають наші користувачі
KOTBUS
Постійний користувач
Дякував (ла): 108 разів
Подякували: 155 разів

Re: Куди поїхати Єгипет чи Греція?

Повідомлення KOTBUS » 12 червня 2013, 17:26

Так как в первый раз собираетесь, начните с Греции. После поездки на Красное море, не Черное, не Средиземное, не Эгейское моря вас уже не впечатлят. Оставьте Красное море на закуску так сказать )))
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.

raw
Зацікавлений

Повідомлення raw » 12 червня 2013, 19:32

Дякую всім за ваші відгуки. Отже,на даний час, греція відпадає так як потрібно візу відкривати та ще якісь формальності.Все таки більше падає вибір на Єгипет..Наступний крок вибір турагенства та самого готелю.ДЯкую і буду вдячний за будь яку інформацію. Grand Hotel Sharm 5* останє на чому зупинились.Хоча буду вдячний за якийсь хороший готель в турції та можливу інформацію від відпочивальників.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 19:34 користувачем raw, всього редагувалось 1 раз.

yoge
Зацікавлений
Контактна інформація:

Повідомлення yoge » 12 червня 2013, 19:37

advanced member писав:Согласен с Дельфином - я был в Турции в 4 и в 5 звездах, так в четверке намного лучше отдохнули! Не ориентируйтесь по ценам, читайте отзывы в инетах и просите нормально обьяснять в фирмах так как кто то с детьми, кто то с друзьями, кто то просто с девушкой.

В Египте щас пипец наверное.
В Грецию через Болгарию нема проблем.
к стате, в Турции годиков 5 назад в гостинице 3* я тоже отдохнул на много лучше чем знакомые в 5*, так как мне 3* на 2х обошлось в 1800уе а они купили 5* за 1250уе))
Мне эту 3* порекомендовал знакомый директор тур фирмы и я не пожалел, у нас было мясных блюд в 2 раза больше чем в 58 дещёвой + басейн больше + територия больше и комнаты по площади тоже было больше, интерьеры были идентичны, пляж тот же самый, шезлонги и зонтики одинаковые...
Компьютерний магазин
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 12 червня 2013, 19:46

Мне важно что бы спокойно и качественно.

advanced member
Поважний користувач

Повідомлення advanced member » 12 червня 2013, 21:01

В Алании видел черновицкие машины.
Востаннє редагувалось 13 червня 2013, 13:07 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 21:09

http://tranio.ru/turkey/adt/631246/?mod ... order=desc
Класна пропозиція із орендою!!!!! 4 пари по 25 євро в сутки висять 20 днів на морі за 500 євро кожна.
плюс дорога і їжа.
А я думаю, що на місці можна знайти і і ще кращі варіанти.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 21:10 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 13 червня 2013, 09:56

Дельфин писав:http://tranio.ru/turkey/adt/631246/?mod ... order=desc
Класна пропозиція із орендою!!!!! 4 пари по 25 євро в сутки висять 20 днів на морі за 500 євро кожна.
плюс дорога і їжа.
А я думаю, що на місці можна знайти і і ще кращі варіанти.
Такого плана предложения сейчас есть и по Греции. Тоже не можем определиться - хочется в Грецию или Черногорию.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 13 червня 2013, 16:28

Теж думаю куди поїхати. Червоне море має одну перевагу, так як в нього не впадає жодна річка то ми маємо відповідну чистоту води і соленість. Тому дійсно відкладаємо на майбутнє. Думали в Грецію теж хотіли, але там потрібно бронювати готель і тд, а з моєю роботою день виїзду визначається напередодні, здали замовлення і перед. Ну і приколи з візами купа макументів і тд...
Чув що в Чорногорії класно, але сам там не був тому покине знаю.
Тому мабуть знову поїдемо в Болгарію, в любий момент сів на авто і поїхав, приїхав в місто зайшов в один другий готель вибрав який подобається і можна відпочивати.
Крим не розглядаю як варіант, єдина перевага це вина які купував прямо на вин заводах Масандра, Архадерессе, і гори, але і вони не переважують відсутність сервісу і срач на пляжах. А ціна за 10 днів з дорогою на своєму авто в мене меньше 1000 дол не виходило і це років 2 назад, тепер там ціни виросли....
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Закрито

Повернутись до “Відпочинок”