man писав:Наближається Різдво, кінець посту, файний газда припасає напої для своїх гостей, а що може бути краще в тріскучі різдвяні морозі ніж чарчина доброї хріновухи???Та ще й від тої грипи профілактика:)
На 1 плєшку(0,5) доброї горілки(це вже хай кожен для себе визначиться що називати доброю горілкою, єдине не радив би використовувати "водку"-нічого не вийде:) взяти корінець хрону товщиною і довжиною як мізильний палець тої панєнки,що на піаніні грає:), почистити його,розрізати вздовж(на штири частини) і вкинути у пляшку!Не забудьте добавити чайну ложечку меду для цукровности:)Вживати через 3 дні у доброму товаристві:)))
А ще гарно виглядає на столі ЦВІКЛІВКА :)Зробити все як у попередньому рецепті тільки для кольору добавити декілька краплин бурякового соку!
Ще є чудовий гуцульський напій "женЄпанка" :) Можливо Дохтару цей напій прийдеться теж до смаку:)
Узяти плєшку(0,5) доброї горілки і вкинути туди 20 ягідок(шишкоягід) ялівцю(женєпану,
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0% ... 1%86%D1%8C ), але попередньо розчавити їх палцями(але не розтерти:), дочекатись коли ягоди перестануть плавати і впадуть на дно,напій прийме гарний колор-тоді можна вживати, і неодмінно в чудовому товаристві:)