ussser писав:Поділіться ,пліз,рецептом дріжжового тіста на булочкі. :)
Я напишу рецепт булочок з дріжжового тіста . Виглядають вони як круасани .
1ст. цукру
3 яйця
1 пачка маргарину(м"якого)
300г. вареного молока
100г. дріжжів
1 кг. хорошої просіяної муки.
Цукор добре збити з яйцями.
Дріжжі розвести в 100 г. теплого молока ( дати постояти щоб піднялись )
Муку з маргарином перетерти руками .
Тоді в муку з маргарином влити яйці з цукром+ дріжжі розведені з молоком+ 200г.молока і все добре вимішати руками .Залишити на 2 години тісто щоб підходило ( накривши його ) і в теплому місці без протягів.
Через 2 години коли тісто підійде , його легенько збити , розділити на 4 частини. З кожної розтачати коло і розрізати коло на 8 трикутничків однакової форми . На широку частину трикутничка викласти начинку ( мак з горіхами,яблука з корицею, вишеньки , солодкий творог ) і закрутити як круасанчик. Викласти на противень змащений олійкою і дати круасанчикам трошки " підійти ". Потім змастити їх взбитим яйцем і відправити в духовку пектись ( духовку прогріваю до 180-220 градусів) і випікаю до готовності хвилин 20. З цієї порції виходить 32 пиріжка .
Р.s : В тісто можна також додавати ваніль . Коли вони вистигнуть посипаю цукровою пудрою. Смачного ;) :)