Гурманіка

Як відпочивають наші користувачі
olviya.masiyan2003
Зацікавлений

Re: Гурманіка

Повідомлення olviya.masiyan2003 » 31 грудня 2014, 16:41

ussser писав:Ну вже фото як запостили,то і рецепт додавайте. Хоч опис страви.. В "просто фото" я не бачу сенсу цієї теми. *scratch*
Додаю силочку на рецепт , все гарно описано з фото. Єдине що курочку не варю, а прожарюю на грилі .

http://gotovim-doma.ru/view.php?r=145-r ... yi-braslet
Ніколи не перебільшуйте дурість ворогів і вірність друзів!!!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 01 січня 2015, 23:27

olviya.masiyan2003 писав:
ussser писав:Ну вже фото як запостили,то і рецепт додавайте. Хоч опис страви.. В "просто фото" я не бачу сенсу цієї теми. *scratch*
Додаю силочку на рецепт , все гарно описано з фото. Єдине що курочку не варю, а прожарюю на грилі .

http://gotovim-doma.ru/view.php?r=145-r ... yi-braslet
Рецептів цієїї страви дуже багато в неті, головне знати назву, а далі гугл у допомогу:)А ось смак залежить від кухара:)
Я теж не дуже долюблюю варену курку, тому в цій страві надаю перевагу копченій курці:)
Телефонист-пятицентовый ...

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 02 січня 2015, 09:46

Я мала наувазі не тільки цей рецепт,а рецепти до всіх фото.Навіщо постити фото без рецептів? Звісно в неті є все ... але всього є багато .
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

olviya.masiyan2003
Зацікавлений

Повідомлення olviya.masiyan2003 » 02 січня 2015, 13:44

ussser писав:Я мала наувазі не тільки цей рецепт,а рецепти до всіх фото.Навіщо постити фото без рецептів? Звісно в неті є все ... але всього є багато .
На рахунок рецептів під фото згідна , хочеться побачити як воно і що . Кого зацікавить фото з стравою з задоволенням поділюсь рецептом ))) З нету даю тільки ту інформацію по страві яку перевірила власноруч .

olviya.masiyan2003
Зацікавлений

Повідомлення olviya.masiyan2003 » 02 січня 2015, 13:52

http://gotovim-doma.ru/view.php?r=145-r ... yi-braslet[/quote]
Рецептів цієїї страви дуже багато в неті, головне знати назву, а далі гугл у допомогу:)А ось смак залежить від кухара:)
Я теж не дуже долюблюю варену курку, тому в цій страві надаю перевагу копченій курці:)[

Так копчена або курочка гриль додає вираженого смаку салату . :)

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 02 січня 2015, 17:57

Поділіться ,пліз,рецептом дріжжового тіста на булочкі. :)
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

olviya.masiyan2003
Зацікавлений

Повідомлення olviya.masiyan2003 » 02 січня 2015, 20:04

ussser писав:Поділіться ,пліз,рецептом дріжжового тіста на булочкі. :)
Я напишу рецепт булочок з дріжжового тіста . Виглядають вони як круасани .
1ст. цукру
3 яйця
1 пачка маргарину(м"якого)
300г. вареного молока
100г. дріжжів
1 кг. хорошої просіяної муки.

Цукор добре збити з яйцями.
Дріжжі розвести в 100 г. теплого молока ( дати постояти щоб піднялись )
Муку з маргарином перетерти руками .
Тоді в муку з маргарином влити яйці з цукром+ дріжжі розведені з молоком+ 200г.молока і все добре вимішати руками .Залишити на 2 години тісто щоб підходило ( накривши його ) і в теплому місці без протягів.
Через 2 години коли тісто підійде , його легенько збити , розділити на 4 частини. З кожної розтачати коло і розрізати коло на 8 трикутничків однакової форми . На широку частину трикутничка викласти начинку ( мак з горіхами,яблука з корицею, вишеньки , солодкий творог ) і закрутити як круасанчик. Викласти на противень змащений олійкою і дати круасанчикам трошки " підійти ". Потім змастити їх взбитим яйцем і відправити в духовку пектись ( духовку прогріваю до 180-220 градусів) і випікаю до готовності хвилин 20. З цієї порції виходить 32 пиріжка .
Р.s : В тісто можна також додавати ваніль . Коли вони вистигнуть посипаю цукровою пудрою. Смачного ;) :)
Вкладення
2.jpg

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 04 січня 2015, 00:25

olviya.masiyan2003 писав:
ussser писав:Поділіться ,пліз,рецептом дріжжового тіста на булочкі. :)
Я напишу рецепт булочок з дріжжового тіста . Виглядають вони як круасани .
1ст. цукру
3 яйця
1 пачка маргарину(м"якого)
300г. вареного молока
100г. дріжжів
1 кг. хорошої просіяної муки.

Цукор добре збити з яйцями.
Дріжжі розвести в 100 г. теплого молока ( дати постояти щоб піднялись )
Муку з маргарином перетерти руками .
Тоді в муку з маргарином влити яйці з цукром+ дріжжі розведені з молоком+ 200г.молока і все добре вимішати руками .Залишити на 2 години тісто щоб підходило ( накривши його ) і в теплому місці без протягів.
Через 2 години коли тісто підійде , його легенько збити , розділити на 4 частини. З кожної розтачати коло і розрізати коло на 8 трикутничків однакової форми . На широку частину трикутничка викласти начинку ( мак з горіхами,яблука з корицею, вишеньки , солодкий творог ) і закрутити як круасанчик. Викласти на противень змащений олійкою і дати круасанчикам трошки " підійти ". Потім змастити їх взбитим яйцем і відправити в духовку пектись ( духовку прогріваю до 180-220 градусів) і випікаю до готовності хвилин 20. З цієї порції виходить 32 пиріжка .
Р.s : В тісто можна також додавати ваніль . Коли вони вистигнуть посипаю цукровою пудрою. Смачного ;) :)
Не знаю чи на фото ваші кулінарні шедеври(булочки), але виглядають вони якраз як треба, а в минулий раз всеж таки чи тісто перекисло, чи мука не та, чи духовка була не супер:)))
А з приводу рецепту зроблю таку ремарку(тільки не обіжайтесь:)-моя перша теща працювала в дитсадку(не кухаркою), так в тому дитсадку аналогічні булочки робили без добавляння молока(мабуть кухарка його забирала собі-дітей обкрадала), але на смак получались теж чудові:)Так теща моя пекла теж без молока, теж смачно і стверджувала що молоко може забити тісто(буде не пухке).Нинішня теща, такі речі пече всеж таки з молоком:)
Це я хвалюсь своїми тещами:)))

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 04 січня 2015, 00:51

Наближається Різдво, кінець посту, файний газда припасає напої для своїх гостей, а що може бути краще в тріскучі різдвяні морозі ніж чарчина доброї хріновухи???Та ще й від тої грипи профілактика:)
На 1 плєшку(0,5) доброї горілки(це вже хай кожен для себе визначиться що називати доброю горілкою, єдине не радив би використовувати "водку"-нічого не вийде:) взяти корінець хрону товщиною і довжиною як мізильний палець тої панєнки,що на піаніні грає:), почистити його,розрізати вздовж(на штири частини) і вкинути у пляшку!Не забудьте добавити чайну ложечку меду для цукровности:)Вживати через 3 дні у доброму товаристві:)))
А ще гарно виглядає на столі ЦВІКЛІВКА :)Зробити все як у попередньому рецепті тільки для кольору добавити декілька краплин бурякового соку!
Ще є чудовий гуцульський напій "женЄпанка" :) Можливо Дохтару цей напій прийдеться теж до смаку:)
Узяти плєшку(0,5) доброї горілки і вкинути туди 20 ягідок(шишкоягід) ялівцю(женєпану,http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0% ... 1%86%D1%8C ), але попередньо розчавити їх палцями(але не розтерти:), дочекатись коли ягоди перестануть плавати і впадуть на дно,напій прийме гарний колор-тоді можна вживати, і неодмінно в чудовому товаристві:)

olviya.masiyan2003
Зацікавлений

Повідомлення olviya.masiyan2003 » 05 січня 2015, 14:02

Не знаю чи на фото ваші кулінарні шедеври(булочки), але виглядають вони якраз як треба, а в минулий раз всеж таки чи тісто перекисло, чи мука не та, чи духовка була не супер:)))
А з приводу рецепту зроблю таку ремарку(тільки не обіжайтесь:)-моя перша теща працювала в дитсадку(не кухаркою), так в тому дитсадку аналогічні булочки робили без добавляння молока(мабуть кухарка його забирала собі-дітей обкрадала), але на смак получались теж чудові:)Так теща моя пекла теж без молока, теж смачно і стверджувала що молоко може забити тісто(буде не пухке).Нинішня теща, такі речі пече всеж таки з молоком:)
Це я хвалюсь своїми тещами:)))[/quote]

Фото з нашими булочками ;) :) дякую *tanksyou* . Так духовочку ми змінили на новішу . Можна випікати як без молока так і з молоком . Головне щоб тісто визріло добре . Ой і тещі в Вас розумниці господині ;) молодці !!!

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”