Море норм, кухня не очень, сам поселок понравился (Несебр).
Цены в общем-то норм, если в гривны не переводить

Как так кухня не очень?akinak писав:Вернулись из Болгарии.
А у меня тоже бюджетный отдых был. Частный сектор, в рестораны в 4-х звездных отелях не ходили.sergej1974007 писав:Как так кухня не очень?akinak писав:Вернулись из Болгарии.
Это места надо знать значит. :D
Я в конце августа поеду-- пофоткаю хавчик и места. :D
ПС. А давай потом сравним мой бюджетный( предположительно) отдых и твой нормальный?
Значит дорогая Черногория.quadratnui писав:а ми ось тільки з чорногорії повернулися.. теж перші 2 дня в мене був трохи шок давати за пиво 0.5 в каХве 2.5євро.
але потім вже звик) їжа досить смачна, тільки в одному мусті не сподобалася.. середній чек на людину за вечерю виходив біля 15-20 євро на набережній.
так, що пісок - пісчинка в пісчинку, море і пальми - то це на Мальдіви вам потрібно, скажімо. і з геть іншими цінами за переліт та решту трат.quadratnui писав:так і є.. в Будві - пляжи ніякі. круті пляжі(широкі і піщані в Бєчічі, або за старим містом на пляжах Могрен), ще на "Гаваях" їхніх круто)
А так в Чорногорії дуже гарна природа і міста(стара будва, котор..).
але другий раз, я мабуть, б не поїхав в Чорногорію
Только там мусульман много вроде.Buxx писав:Я наступного року мабуть в Албанію поїду - ціни як в Болгарії, море Іонічне + Адріатичне, пляжі на любий смак, людей мало, багато нового житла будується.