Гурманіка
- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
Re: Гурманіка
Дякую і Вам дівчатка
дуже приємно !!!

Ніколи не перебільшуйте дурість ворогів і вірність друзів!!!
Ви точно з Кіцманського району:)olviya.masiyan2003 писав:Можу поспорити , що в глинянному посуді тільки молоко чи воду можна тримати і зберігатиа як Ви дивитесь на те, щоб запекти в ньому свининку з білими сушеними грибочками в підливі ))) смакота !!! А аромат який просто супер
![]()
та під кулешку з бринзею )))
В маленьких глиняних горшочках це вже буде чанахі:)А ось голубці в глиняному горшочку-порція маленька, хіба що в глиняній макітрі, але точно не в глечику:))) Особисто нічого не маю проти глиняної посуди:)
А нАчинку приготувати вмієте? Думаю, там на базарі, де ви підкормлюєте:) людей-було б дуже популярне блюдо як десерт, але так як на Кіцманщині її їдять-мабуть не зрозуміють:)
Востаннє редагувалось 12 грудня 2014, 18:40 користувачем man, всього редагувалось 1 раз.
Телефонист-пятицентовый ...
http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... golubcjah/ А це не ваша робота :Dolviya.masiyan2003 писав:Всім привіт))) галушечки українськімайже готові відправлятись до печі ;)
- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
Ні я не з Кіцманщини ))))) я корінна Чернівчанка . Горшочки , казаночки , чанахи, макітра ))) ой як все запуталось !!! Просто було додане фото і не хотілось щоб все доходило до такого глобально обговорення !!! Начинку люблю і знаю що це таке , хоть я не з Кіцманщиниman писав:Ви точно з Кіцманського району:)olviya.masiyan2003 писав:Можу поспорити , що в глинянному посуді тільки молоко чи воду можна тримати і зберігатиа як Ви дивитесь на те, щоб запекти в ньому свининку з білими сушеними грибочками в підливі ))) смакота !!! А аромат який просто супер
![]()
та під кулешку з бринзею )))
В маленьких глиняних горшочках це вже буде чанахі:)А ось голубці в глиняному горшочку-порція маленька, хіба що в глиняній макітрі, але точно не в глечику:))) Особисто нічого не маю проти глиняної посуди:)
А нАчинку приготувати вмієте? Думаю, там на базарі, де ви підкормлюєте:) людей-було б дуже популярне блюдо як десерт, але так як на Кіцманщині її їдять-мабуть не зрозуміють:)

- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
man писав:http://vidido.ua/index.php/pogliad/arti ... golubcjah/ А це не ваша робота :Dolviya.masiyan2003 писав:Всім привіт))) галушечки українськімайже готові відправлятись до печі ;)
Ні, це не моя робота )))))))) це мабуть Ваша фантазія і винахідливість

- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
man писав:............. там на базарі, де ви підкормлюєте:) .....

Ми самі ходимо до Ольки на обіди, а песики б чекали під її дверима скулили і хвостом би мотиляли, нє......може спробувати, авось обід безкоштовний за це отримаю ;) і купу емоцій для перехожих :D
Востаннє редагувалось 13 грудня 2014, 11:17 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.
- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
Один із новорічних салатів вже готовий :) з наступаючим Новим роком всіх всіх :) :) :)
По типу "Гранатовый браслет" ?olviya.masiyan2003 писав:Один із новорічних салатів вже готовий :) з наступаючим Новим роком всіх всіх :) :) :)
Ну вже фото як запостили,то і рецепт додавайте. Хоч опис страви.. В "просто фото" я не бачу сенсу цієї теми. 

]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- olviya.masiyan2003
- Зацікавлений
man писав:По типу "Гранатовый браслет" ?olviya.masiyan2003 писав:Один із новорічних салатів вже готовий :) з наступаючим Новим роком всіх всіх :) :) :)
Так так :) це Гранатовий браслет .