Еще дополни пунктом сколько у нас коней и шпаг :DTyrex7 писав: Спалили все таки. Напевно я його так бачити хочу... )))
Весна, тепло, вихідні... ФОРУМНЕМСЯ???
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
Re: Весна, тепло, вихідні... ФОРУМНЕМСЯ???
Анька, якщо буду їхати (поки 50-50, точно з понеділка напишу ) то заберу тебе, якщо Лєна йде і її, і Ірку Світлячка можу. Майже сусіди Марволка і Акінак можу і вас забрати, а що? кого на коліна, кого в багажник, помістимося, "не боись , прорвёмся"Leya писав:.... Как добираться будем? И в ту сторону , и в обратную....
по темі: мені без різниці де, головне компанія.
І бідь-ласка не розмусолюйте знову 1556464641 сторінки непотрібного- філософсько -дитячо -примітивного тексту *balabol*
Конкретно :відписали буду сам чи +1, якщо на колесах вказати що є транспорт ( в дужках напроти імені відмітити, і вже самі комплектуєтеся хто з ким їде) , до середи проголосували -обрали точне місце, в середу вирішуємо з меню.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Так. В першому пості відмітив, тих хто написався з автівками. По ходу Сулейман також не вживає, але як він буде ще хз.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Заглянемо разом в магаз і купимо. Просто хз хто, що вживати буде.maestro писав:виски :)Nero писав:а шпаги - шо?
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Та я думаю Танька с Вовкой тоже будут на колёсахoberig писав:Анька, якщо буду їхати (поки 50-50, точно з понеділка напишу ) то заберу тебе, якщо Лєна йде і її, і Ірку Світлячка можу. Майже сусіди Марволка і Акінак можу і вас забрати, а що? кого на коліна, кого в багажник, помістимося, "не боись , прорвёмся"Leya писав:.... Как добираться будем? И в ту сторону , и в обратную....
по темі: мені без різниці де, головне компанія.
І бідь-ласка не розмусолюйте знову 1556464641 сторінки непотрібного- філософсько -дитячо -примітивного тексту *balabol*
Конкретно :відписали буду сам чи +1, якщо на колесах вказати що є транспорт ( в дужках напроти імені відмітити, і вже самі комплектуєтеся хто з ким їде) , до середи проголосували -обрали точне місце, в середу вирішуємо з меню.