Рассказ аниматора о диком жлобстве украинцев и россиян на от

Як відпочивають наші користувачі
bandera77
Поважний користувач
Дякував (ла): 80 разів
Подякували: 39 разів

Re: Рассказ аниматора о диком жлобстве украинцев и россиян н

Повідомлення bandera77 » 30 квітня 2013, 17:36

Особисто я, коли був в Туреччині, з персоналом намагався спілкуватися англійською - щоб мене не відносили до тієї "банди відпочиваючих", які щоночі горланили гімн СРСР, щообіду п'яні салаті, АЛЕ - ЩОХАЛЯВИ ціла черга росіян!!! (морозиво, вата солодка, інше). І коли я спілкувався англійською - до мене було зовсім інше відношення....
Бог там, де всім добре.....

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 30 квітня 2013, 18:31

Я вільно спілкуюсь англійською ,але між собою на своїй мові.. а вони ж то чують.. :D З персоналом звичайно англійською.. там навіть таксист знає англійську.В Тунісі друга мова французька... важкувато було...але все ж...англійська рулить.
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

zx_53
Досвідчений
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 45 разів

Повідомлення zx_53 » 30 квітня 2013, 23:33

Der Konstantin740iL писав:Для них "русский" это и украинцы и белорусы.
- Був в Болгарії - точно, саме так там
і говорять (коли сказав, що я з України - відповіли, "що ми так українців та росіян називаємо")
Der Konstantin740iL писав:Украинцы точно так "свинячат", как и русские. Весь смысл отдыха в заливании за воротник, что и дома с успехом можно сделать.
- а, наприклад, за собою такого не замічав, щодо окремих осіб - будь-де знайдуться "екземпляри", які можуть зіпсувати не тільки день/вечір, але і всю відпустку.
Viribus Unitis

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 08 травня 2013, 14:54

Відпочивав в минулому році в Болгарії. В мініготелі з нами жило ще пару росіян і болгари. З росіянами не пересікався жодного разу, лишень бачив 2 автівки на парковці і іноді бачив з балкона, як вони кудись їхали. Тому як вони себе там вели не скажу. А от в Криму то вже щось.... На серпантині мені в лоб (по зустрічній) летить чудо з російськими номерами, я здаю на узбіччя зупиняюсь, сигналю, мені в відповідь з вікна фак... господар життя приїхав.
Відносно існуючої думки про нашу (вихідців з СРСР) любов до халяви. В готелі столова в підвалі, сидимо їмо. Приходить пара, розмовляють болгарською, бере в кожну руку по 2 тарілки, накидає туди гору сосисок, яєшні, сиру... ідуть на двір їсти. Через хвилину повертаються знову по 2 тарілки в кожну руку, і добирають інших страв. Ми дої\ли відносимо посуд, знову ця пара і знову "таряться" їжею по повній, думаю компашка на дворі. З номера виходжу на балкон і бачу що внизу компашки немає вони там САМІ. І так кожен день вони на двох брали стільки їди що чоловік 10 наїлись би. Тому шару люблять всюди, просто в наших ще не в усіх є культура відпочинку, не змінився ще совдеповський менталітет в декого, от і переносять спосіб відпочинку з Криму закордон. А багато хто просто перегинає палицю з показухою.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

vadoom
Новачок

Повідомлення vadoom » 25 травня 2013, 17:34

Gman писав:"РУсо-туристо - облеко морале!"
А сейчас "ТАггггил бля!!!"
Да уж кацапы в этом плане жгут...
мдааа :D :D :D

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”