Да там каждый раз новые мульки. В этом году народ на форумах писал, что без посредничества турфирм даже на двукратный въезд давали со скрипом, даже если раньше визы были. Через турфирму жене и сыну дали мультивизы на год. Правда у жены визы раньше были, но у сына паспорт новый, раньше были на него визы в наших паспортах. Зато поляки, говорят, дают шенгены на большие сроки (2-5 лет) (с визовой историей естественно), через пару месяцев буду делать, посмотрим.kreativ писав:а как насчет паспорта с визовой историей - есть опыт собственной подачи? у меня тут просто скоро будет много свободного времени и вот охота его насытить максимально всякими действиями)
Повернути гроші за візи
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Повернути гроші за візи
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
правду говорят. на днях знакомая получила мультивизу на 5 лет. обычная черновчанка, ток путешествовать любит. хорошая визовая история, дважды самостоятельно до этого за последние пару лет подавалась на визу "на закупы" и что подтверждала реальными поездками на закупы, чеки, все дела. ну и вот теперь вопрос с визой на 5 лет решен...KVadik писав: поляки, говорят, дают шенгены на большие сроки (2-5 лет) (с визовой историей естественно), через пару месяцев буду делать, посмотрим.
но предмета разговора от ТС это, конечно, мало касается)
Гроші за візи Вам не повернуть.Деякі "фірми" на цьому чудово заробляють.... особливо,на групах туристів яким оформляють болгарські візи з поміткою - культура(а беруть оплату 35 євро як за туристичну).Це така собі специфічна конкуренція...Також якось задавався питанням, як же це деякі оформляють болгарську візу по собівартості...без заробітку....але ж деякі заробляють і на візі, і на турі...
Я декілька місяців тому оформляв болгарську візу окремо без туру в агенції "Море турів"(вул.Емінеску,1)...дівчата - молодці...за тиждень віза була відкрита...на 1 рік,мульти,туристична(35євро пише у візі)....заплатив за роботу -40євро....якщо б оформляв під купівлю туру,то оплатив би по собівартості...
П.с. Гарного відпочинку! Візу Вам відкрили....в Болгарію відвезли....насолоджуйтесь...
Я декілька місяців тому оформляв болгарську візу окремо без туру в агенції "Море турів"(вул.Емінеску,1)...дівчата - молодці...за тиждень віза була відкрита...на 1 рік,мульти,туристична(35євро пише у візі)....заплатив за роботу -40євро....якщо б оформляв під купівлю туру,то оплатив би по собівартості...
П.с. Гарного відпочинку! Візу Вам відкрили....в Болгарію відвезли....насолоджуйтесь...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1311 разів
А чому таке саме питання не виникає коли платите 40 евро, а не 35?
Всі знають що візи коштують 35 евро, ви підготували ці гроші і заплатили-- аж раптом виявилося що там помітка стоіть.
Якби ще вам в фірмі якось нахамили, чи погано обслужили-- може і виникло би питання-- а давай я гроші заберу?
Але скорше всього гарно вас обслужили і ви отримали все на що сподівалися і за ті гроші на які розраховували.
Що не так?
Всі знають що візи коштують 35 евро, ви підготували ці гроші і заплатили-- аж раптом виявилося що там помітка стоіть.
Якби ще вам в фірмі якось нахамили, чи погано обслужили-- може і виникло би питання-- а давай я гроші заберу?
Але скорше всього гарно вас обслужили і ви отримали все на що сподівалися і за ті гроші на які розраховували.
Що не так?
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Це до кого питання? Якщо до мене, то питання в наступному: чому я маю платити за те, що безкоштовно? Просто неприємно виходить..sergej1974007 писав:А чому таке саме питання не виникає коли платите 40 евро, а не 35?
Що не так?
Бог там, де всім добре.....
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
ну вопрос конечно интересный....
ну когда ты идешь в магазин и покупаешь там чтото по адекватной цене , то наверное тебя не очень интересует почем купил этот товар продавец. (или ему его вообще дали нашару...)
ТЫ согласился на цену изначально - и тебе дали то что ты заказывал - если не так - то твое право требовать возмещения, а если ты получил ту услугу о которой договаривались , то в принципе какая тебе разница сколько заплатил за нее продавец?
ну когда ты идешь в магазин и покупаешь там чтото по адекватной цене , то наверное тебя не очень интересует почем купил этот товар продавец. (или ему его вообще дали нашару...)
ТЫ согласился на цену изначально - и тебе дали то что ты заказывал - если не так - то твое право требовать возмещения, а если ты получил ту услугу о которой договаривались , то в принципе какая тебе разница сколько заплатил за нее продавец?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Питання в іншому--bandera77 писав:Це до кого питання? Якщо до мене, то питання в наступному: чому я маю платити за те, що безкоштовно? Просто неприємно виходить..sergej1974007 писав:А чому таке саме питання не виникає коли платите 40 евро, а не 35?
Що не так?
Ви домовлялись з агенством про ціну візи.
Яка різниця вам за скільки агенство отримало ті візи?
Якщо була у вас можливість отримати безкоштовно-- чому самі не займались цим питанням?
Пс. Це до речі дуже " украінська" позиція---
Часто в Германіі на роботі виникають подібні непорозуміння---
Приклад--
Людина 1 тривалий час шукає роботу.
Людина2 каже-- йди до мене підсобником-- я тобі плачу х за годину.
Людина1 погоджується з радістю і з вдячністю.
Аж через деякий час виявляється що Людина2 отримує від роботодавця х+1евро за годину.
Людина1 іде до Людина2 бити глечики-- так ти ж на мені наживаєшся.
Питання--
Домовленість була між Людина1 і Людина2-- до чого тут роботодавець?
Питання2---
Якщо ти такий розумний чому сам не домовлявся з роботодавцем а півроку шукав роботу?
Дуже часто виникає такий конфлікт.
Дуже " по-- украінськи" якось.
Так і у вас з візами-- дуже нагадало.

- sergej1974007
- Легенда Форуму
Тоже примерчик небольшой--Master писав:ну вопрос конечно интересный....
Я продавал химию бытовую на Калинке.
Очень часто были акции для продавцов от производителей. Именно для продавцов , а не для покупателей.
Ну и как- то акции были у Блэндаменда-- в пачки пасты перевязаны стикером с условиями акции 2 за 1 цену.
Так я практически во всех супермаркетах скупил практически весь тот Блэндамед-- и вечером распаковывал те стикеры взад.Так та акция до конечного потребителя и не дошла. :D
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
В полеміку вступати не буду - тому що тема вичерпана і закрита. Ми знайшли порозуміння.sergej1974007 писав:
Дуже часто виникає такий конфлікт.
Дуже " по-- украінськи" якось.
Так і у вас з візами-- дуже нагадало.:D
Бог там, де всім добре.....