Да, это экстримально, но в этом и весь кайф. :D
это только кажется, что после первого раза - уже не стремно. еще как стремно :Dsergej1974007 писав:А че больше не хочешь?
в корзину здається 4 чол. лізе + "воділа", то давайте скидуємося і гоуkreativ писав:как вон Обериг говорит - полеты на воздушном шаре - тоже норм идея и там же - в Камянце.
Я в Германії хотів покататись.oberig писав:в корзину здається 4 чол. лізе + "воділа", то давайте скидуємося і гоуkreativ писав:как вон Обериг говорит - полеты на воздушном шаре - тоже норм идея и там же - в Камянце.
як ВНЕЗАПНО. навіть хз, тепер, мб 17 якраз поїхати?maratura писав:в ці вихідні є така нагодаoberig писав: п.с. мрію на повітряній кулі політати :)
http://www.doroga.ua/Pages/Events.aspx?EventID=736
Ира ну все успокоила, теперь судьбу берем на излом хули то... :Doberig писав: Да ладно нагнітати. Вдома можна невдало впасти, в знайомої дочка так впала в ванній і 2 ребра зламала,так що є тепер не митися? раз читала,якийсь наш місцевий чоловік вмер бо вдавився сосискою, ніхто ні від чого не застрахований, а жити без ризиків нудно, хоча може бути ще й нудно і коротно :D , все залежить від безпеччності людини і долі.
Зараз прийде Сулейман ( в нього ава якраз в тому місці знята) все Вам по поличкам розкладе
п.с. мрію на повітряній кулі політати :)
Я за! Форумовка 2.0 в Камянце. Кто захочет полетать на шарах полетает на шарах, кто захочет по прыгать попрыгает, а кто просто по красивейшему городу и замку погуляет. Там, кстати, день города в эти выходные будет. Уверен много разных интересных мероприятий заготовлено.oberig писав:в корзину здається 4 чол. лізе + "воділа", то давайте скидуємося і гоу
kreativ писав:позвоню им завтра, поспрашиваю, что почем, потом отвечу
http://3glav.com.ua/component/eventlist ... ntsju.html
ну 300 - уже сумма ниочем, но на 500/человек - где то я ориентировался... и типа 1.5к грн на нас с женой на эту затею всю. а 4-5к на один день - многовато будет :(oberig писав: п.с. то я одна наївна думала грн 300 - 500 ?