Nero писав:superNick писав:Рік випуску не має значення. Але повинно бути все технічно справним, зимові шини з нормальним протектором, не побиті фари, лобове скло. Якщо на машині є царапини, вмятини - хоча б закрасити балончиком ті місця, щоб не виглядало наче як після дтп! Ну і все решта, що написав електрон.
Вмятин нету, царапин тоже. Лобовое сейчас треснутое, но с весны буду ставить новое. Фары в идеальном состоянии. А зачем 2 знака аварийной остановки? У нас вроде 1 надо иметь. Ну если надо, то куплю ещё один))
В мене тріснувше і якраз в зоні щіток склоочистника. Воно таким з Голандії приїхало, я вже двічі на ньому їхав в Болгарію проблем не було. Там менти не доять водіїв, а дивляться за безпекою руху. Але дійсно краще замінити.
Nero писав:А ещё вопрос по этим вещам: "зелену карту, заплатити Ровінєту і Вінєттку." - где их приобрести и что стоит?
Зелену карту в нас в страховій, або в тур оперетора. Ровінєту на митниці є будка, ціна залежить від терміну, я брав на місяць 10 дол здається. Вінєта, одразу за митницею є будка з табличкою, там і купиш, знову ж таки ціна зхалежить від терміну.
Востаннє редагувалось 11 грудня 2013, 12:42 користувачем
electron, всього редагувалось 1 раз.