На каком авто можно проехать в Болгарию?

Як відпочивають наші користувачі
electron
Постійний користувач

Re: На каком авто можно проехать в Болгарию?

Повідомлення electron » 11 грудня 2013, 12:39

Nero писав:
superNick писав:Рік випуску не має значення. Але повинно бути все технічно справним, зимові шини з нормальним протектором, не побиті фари, лобове скло. Якщо на машині є царапини, вмятини - хоча б закрасити балончиком ті місця, щоб не виглядало наче як після дтп! Ну і все решта, що написав електрон.
Вмятин нету, царапин тоже. Лобовое сейчас треснутое, но с весны буду ставить новое. Фары в идеальном состоянии. А зачем 2 знака аварийной остановки? У нас вроде 1 надо иметь. Ну если надо, то куплю ещё один))
В мене тріснувше і якраз в зоні щіток склоочистника. Воно таким з Голандії приїхало, я вже двічі на ньому їхав в Болгарію проблем не було. Там менти не доять водіїв, а дивляться за безпекою руху. Але дійсно краще замінити.
Nero писав:А ещё вопрос по этим вещам: "зелену карту, заплатити Ровінєту і Вінєттку." - где их приобрести и что стоит?
Зелену карту в нас в страховій, або в тур оперетора. Ровінєту на митниці є будка, ціна залежить від терміну, я брав на місяць 10 дол здається. Вінєта, одразу за митницею є будка з табличкою, там і купиш, знову ж таки ціна зхалежить від терміну.
Востаннє редагувалось 11 грудня 2013, 12:42 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

superNick
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення superNick » 11 грудня 2013, 12:46

electron писав: Ровінєту на митниці є будка, ціна залежить від терміну, я брав на місяць 10 дол здається. Вінєта, одразу за митницею є будка з табличкою, там і купиш, знову ж таки ціна зхалежить від терміну.
Якщо ровінєтти на митниці немає (а останнім часом там постійно немає), то на першій заправці -вона по лівій стороні.

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 11 грудня 2013, 12:49

Nero писав:
superNick писав:скло можно поремонтувати, якщо тріщина маленька, знака достатньо одного.
там на пол-стекла, такую купил, да и царапаное оно, менять буду 100%, неприятно ездить.
Дружище если трещина более 15 см. тебя просто не пропустят на границе...
Ну а давать на лапу смысла нет, лучше уже новое стекло поставить))

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 11 грудня 2013, 12:51

та я знаю, моё стекло 400 грн стоит

ihelp
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення ihelp » 11 грудня 2013, 12:53

Bodya_Hollywood писав: Ну а давать на лапу смысла нет, лучше уже новое стекло поставить))
мене в Болгарії зупинили. вірніше я побачив жест і зупинився. Чекав, потім покликав дайця, той каже що мене не зупиняв. Трохи побалакали, сказав що задні пасажири теж повинні бути пристебнутими, а потім запитав курс гривні до евро. Те да се, коротше поміняли йому 120 грн на 10 евро :D
схоже що все таки дають на лапу *facepalm *hammer* *protiv*

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 11 грудня 2013, 13:26

Bodya_Hollywood писав: Дружище если трещина более 15 см. тебя просто не пропустят на границе...
Ну а давать на лапу смысла нет, лучше уже новое стекло поставить))
Звідки інфра, з власного досвіду чи в неті прочитали? Мене пускали і ніхто не дивився на скло взагалі. Митникам глибоко фіолетово і скло і наявність пасків і інші речі. Може якийсь і придреться якщо йому вночі з дружиною не повезло, але не варто писати настільки категорично.

kirpi4nik
Новачок

Повідомлення kirpi4nik » 11 грудня 2013, 14:08

Їздив літом з дружиною в Румунію - Констанцу на море, майже біля кордону з Болгарією. Машина peugeot 206, 2005 рік, На склі була тріщина - не ризикував, поміняв лобове, хоча на кордоні біля мене стояли ушатані машини з тріщинами на всю лобовуху, їх пускали без питань. Вінєтку купував прямо на митниці - там будка стоїть. Зелену карту оформляв в місті. Якщо машина має нормальний технічний стан і вигляд то чому не пускати. На всякий з собою мав: жилет, аптечку, вогнегасник, запасні лампочки та запобіжники, трос, та трикутник. Будуть питання - звертайся.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 11 грудня 2013, 15:46

superNick писав:
electron писав: Ровінєту на митниці є будка, ціна залежить від терміну, я брав на місяць 10 дол здається. Вінєта, одразу за митницею є будка з табличкою, там і купиш, знову ж таки ціна зхалежить від терміну.
Якщо ровінєтти на митниці немає (а останнім часом там постійно немає), то на першій заправці -вона по лівій стороні.
Якщо проскочив заправку то на любій заправці "Ромпетрол". Їх можна впізнати за величезною квіткою яка стоїть біля кожної їхньої заправки. В Сучаві на кільці перед виїздом з міста є така, я там брав, коли на митниці не працював принтер. Підходих кажеш Ровінєта, номер авто, на скільки, тип авто, в Сучаві працівник заправки розмовляв англійською, біля кордону може і російську знають. До речі вінєту в Болгарії можна купити на заправці з права після розвязки (так званий клеверний лист) на якій повертаємо направо і під міст. Десь пару км від кордону.

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 11 грудня 2013, 22:58

Но надо быть готовым к тому, что если с машиной чтото случится за границей, то ее там дешевле будет оставить, чем сюда привезти.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

superNick
Активіст
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення superNick » 11 грудня 2013, 23:12

zepellin писав:Но надо быть готовым к тому, что если с машиной чтото случится за границей, то ее там дешевле будет оставить, чем сюда привезти.
Для чого сюди везти?! Там відремонтувати може бути дешевше чим у нас! Принаймні запчастини - точно дешевше.

Відповісти

Повернутись до “Відпочинок”