Та є там риба - короп, карась....Дорога туди просто суперова... на вихідні - завжди повно бажаючих порибалити...bavaria2009 писав:Можна і дальше але щоб риба булаAstronom писав:Недалеко - це озеро "Хвиля", що знаходиться в напрямку "Сонячної Долини"...
Подскажите место для рыбалки недалеко
Re: Подскажите место для рыбалки недалеко
Хороші голавлині місця є в с. Дорошівці вище парому....неподалік також є перекати, які облюбували соми...та і по км. не дуже далеко....
-
bavaria2009
- Зацікавлений
Ооо на сома я б поїхавAstronom писав:Хороші голавлині місця є в с. Дорошівці вище парому....неподалік також є перекати, які облюбували соми...та і по км. не дуже далеко....
В Стрілецькому ловив коропів і марену, чопа було багато, але там не ловив вже років 3-4. На Білій ніколи нічого не ловив (я не про пару рибок, а про більш меньш нормальний улов), але там я на мухи підуста ловив, при чому не 1-2, а цілеспрямовано на мухи з бомбардою, пару раз ходив, я люблю такі "не стандартні" рибалки, нижче моста обїздної (тоді там тільки тимчасовий залізний міст був) на мухи ловив рибця.alex08 писав:Чув про Стрілецький Кут та Білу, був 2 дрази, але чогось цікавого не ловив, не знаю можливо місць.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
17.08.13 (з 16:00 )по 18.08.13 (до 12:00) був в селі Василів, де Сірет впадає в Дністер. Якраз там де Сірет впадає є гарна яма, там і ловили. Спіймали з батьой і братом: голавль - 1.1кг, 0,8 кг (опариш,пінопласт); короп-3,2 кг(опариш); судак-1,4 кг(на живца); окунь - 0.8 кг(на живца); сом - 1.8 кг (виповзок) і до 0.5 кг плотва, голавлі, подусти, рибець. Все спіймано фідером; пробували на червяка - постійно обдовбує і витягаєш одних бичків і піскарів. Пробували на блесни, твістер, воблера - навіть одного удару не було.
Давайте будемо на форумі ділитися звітами по риболовлі!
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=67&t=15451
Востаннє редагувалось 19 серпня 2013, 16:09 користувачем alex08, всього редагувалось 1 раз.
Класна риболовля, все ніяк не виходить туди поїхати. Плотва не попадалась? Час якраз для її ходу? Але СІрет не впадає в Дністер, в Тернопільській області тече СЕрет.alex08 писав:17.08.13 (з 16:00 )по 18.08.13 (до 12:00) був в селі Василів, де Сірет впадає в Дністер. Якраз там де Сірет впадає є гарна яма, там і ловили. Спіймали з батьой і братом: голавль - 1.1кг, 0,8 кг (опариш,пінопласт); короп-3,2 кг(опариш); судак-1,4 кг(на живца); окунь - 0.8 кг(на живца); сом - 1.8 кг (виповзок) і до 0.5 кг плотва, голавлі, подусти, рибець. Все спіймано фідером; пробували на червяка - постійно обдовбує і витягаєш одних бичків і піскарів. Пробували на блесни, твістер, воблера - навіть одного удару не було.
Давайте будемо на форумі ділитися звітами по риболовлі!
Попалась одна непогана плотва на 420 гр., і до десяти невеличких екземплярів, більше всього голавль йшов.
-
bavaria2009
- Зацікавлений
А це де паром?Так як на Чорновку їхати?Astronom писав:Хороші голавлині місця є в с. Дорошівці вище парому....неподалік також є перекати, які облюбували соми...та і по км. не дуже далеко....
-
bavaria2009
- Зацікавлений
Щука цікавить, сом ні. Але поки вітер не вляжеться я на рибалку не їду. Я вже на Збручі під поривами вітру рибалив, ну його най не кажу куди, немає жодного задоволення, повний човен води, спін вітром згинає, закинути вздовж берега не реально, шнур на корчі задуває, контролю мікроколебалки жодного, вітром видуває дугу шнура, він вертикально виходить з води і потім іде над водою.... А ловити старим спіном і з блешнями типа Спінекс 14-20 гр вже не цікаво ;)
В Дорошівці наскільки я памятаю треба через Заставну їхати, маршрут Садгора, Васловівці, Заставна, Товтри, Дорошівці. Я там правда років 4 не був. Але раніше зїзд до води був нормальний.
В Дорошівці наскільки я памятаю треба через Заставну їхати, маршрут Садгора, Васловівці, Заставна, Товтри, Дорошівці. Я там правда років 4 не був. Але раніше зїзд до води був нормальний.