Египет это отдых эконом класса,но в любом случае не Крым и еще один + почти в любое время годаRoll писав:Так я и думал-все из-за жадности))Maxi писав: Вы были и другие хотят за 300$ увидеть Красное море))
гекгкнег
Re: Куди поїхати Єгипет чи Греція?
- Bublik
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 326 разів
Ну Египет Египту рознь. Там есть очень даже хорошие отели, правда хороший отдых и хороших денег стоит. Лично я очень люблю Красное море и дайвинг. Конечно если ехать в отель на 10 ночей за 500 у.е. то такой и отдых будет :) А вообще это не правда что там опасно, был там даже когда революция была, все движения в Каире в основном.
Востаннє редагувалось 11 червня 2013, 23:06 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ох тут можна дооовго говорити. :D
Египет - ГАРАНТОВАНА хороша погода, тепле море, маску одягнув, і як в акваріумі... Така красота... Поплавав так в перші дні 40 хвилин і згоріла спина. :D
Про "опасно" - це байки. Не їдь на екскурсії в Каїр зараз і все.
Якщо поїхав в Хургаду, яку я дуже люблю, то сиди в готелі на території і не висовуйся. От і нема небезпеки.
Хургада - можна подивитись як живуть люди, купити дешеві фрукти. Нормальний захід в воду.
Шарм-Ель-Шейх - сидіти на території, ходити в клуби. Міста там нема- пару магазинів для туристів і далі пустеля. Захід в воду переважно по понтону метрів 100-200. Одразу глибина. Вода чистіша.
Їхати можна і зараз. Сама жара липень-серпень. Але і тоді наші умудряються бухати і валятись на сонці.
Таба - там прохолодніше. Туди рідко везуть наших. В основному кому хочеться на екскурсії в Ізраїль, на Мертве море.
Екскурсії до пірамід - простіше із Шарма добиратись. Але зараз там неспокійно.
Їздили в Египет ВИКЛЮЧНО без ніяких all in, тільки на HB. Тобто без обіду і напоїв на території. На обід, коли і так в жару їсти не хочеться наїдались фруктів до отвалу - кавуни, персики, виноград, банани...і різна екотика. Вода, пиво, соки обалденні, фрукти - все в супермаркеті по цінам, як наші і дешевше. Тому брали Хургаду, де є магазини. В Шарм більше не їздили. Там тільки обжиратись можна на all in і сидіти на териорії. Я таке не люблю.
Мене і дома смачно годують. А там я хочу моря, подивитись людей, поїсти фруктів СПРАВЖНІХ, не зелених.
Греція.
Зараз пропонує хороші умови, бо там економічна Жо..а, і потрібні гроші туристів. Море ЗОВСІМ інше. Не таке чисте, не таке солене, не таке тепле, не таке багате.
Погода - як повезе. Зато екскурсії і старовина дуже і дуже непогані. Якщо цього хочеться.
Безпечніше чим в Египті. Клімат пом'ягче, не так сухо і жарко. А отелі, берег, вода - дивлячись на який острів попадеш.
Египет - ГАРАНТОВАНА хороша погода, тепле море, маску одягнув, і як в акваріумі... Така красота... Поплавав так в перші дні 40 хвилин і згоріла спина. :D
Про "опасно" - це байки. Не їдь на екскурсії в Каїр зараз і все.
Якщо поїхав в Хургаду, яку я дуже люблю, то сиди в готелі на території і не висовуйся. От і нема небезпеки.
Хургада - можна подивитись як живуть люди, купити дешеві фрукти. Нормальний захід в воду.
Шарм-Ель-Шейх - сидіти на території, ходити в клуби. Міста там нема- пару магазинів для туристів і далі пустеля. Захід в воду переважно по понтону метрів 100-200. Одразу глибина. Вода чистіша.
Їхати можна і зараз. Сама жара липень-серпень. Але і тоді наші умудряються бухати і валятись на сонці.
Таба - там прохолодніше. Туди рідко везуть наших. В основному кому хочеться на екскурсії в Ізраїль, на Мертве море.
Екскурсії до пірамід - простіше із Шарма добиратись. Але зараз там неспокійно.
Їздили в Египет ВИКЛЮЧНО без ніяких all in, тільки на HB. Тобто без обіду і напоїв на території. На обід, коли і так в жару їсти не хочеться наїдались фруктів до отвалу - кавуни, персики, виноград, банани...і різна екотика. Вода, пиво, соки обалденні, фрукти - все в супермаркеті по цінам, як наші і дешевше. Тому брали Хургаду, де є магазини. В Шарм більше не їздили. Там тільки обжиратись можна на all in і сидіти на териорії. Я таке не люблю.
Мене і дома смачно годують. А там я хочу моря, подивитись людей, поїсти фруктів СПРАВЖНІХ, не зелених.
Греція.
Зараз пропонує хороші умови, бо там економічна Жо..а, і потрібні гроші туристів. Море ЗОВСІМ інше. Не таке чисте, не таке солене, не таке тепле, не таке багате.
Погода - як повезе. Зато екскурсії і старовина дуже і дуже непогані. Якщо цього хочеться.
Безпечніше чим в Египті. Клімат пом'ягче, не так сухо і жарко. А отелі, берег, вода - дивлячись на який острів попадеш.
Востаннє редагувалось 11 червня 2013, 23:53 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
не зависит куда ехать на отдых, разница только в том что вы хотите увидеть, где хотите искупаться и какой вам климат по душе, в любой стране и на любом курорте можно отдохнуть как офигенно так и хреново, всё зависит от жадности...
Если хотите отдохнуть нормально в 2-ём, то на 10 дней не смотрите путёвочки ниже 2000уе... Хороша путёвка в Турцию, Египет Грецию стоит от 2к до 3к уе...
Если хотите отдохнуть нормально в 2-ём, то на 10 дней не смотрите путёвочки ниже 2000уе... Хороша путёвка в Турцию, Египет Грецию стоит от 2к до 3к уе...
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 13:08 користувачем yoge, всього редагувалось 1 раз.
Компьютерний магазин
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
Калинівський р-к, 1й сектор 139М
050-9062688
90-03-04
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
050-9062688
90-03-04
- Дельфин
- Поважний користувач
Фігня це все!!!!
Сума за путівку абсолютно не впливає на якість відпочинку.
От можеш сказати що такого я отримаю за 3тис дол, і чого не отрмаю за 1 тисячу їдучи відпочивати НА ЧЕРВОНЕ МОРЕ???
Менше жратви? Дешевші меблі? Дешевше пиво? Більший акцент у обслуги? Менший басенй. Їх буде 2, а не 8?
Мля, так чого тоді пертись в Африку, щоб жерти багато різних шарових страв, валятись на дорогих меблях і бухати біля басену дороге пиво посилаючи нах.. обслугу???
Це можна і у нас зробити!!!
Я був і 5, і в 4, і в 3 зірочках. Різниця виключно в тому, як ти себе любиш і позиціонуєш.
Чистота, красота моря і його температура НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від кількості бабла за путівку. Море не буде перед вами прогинатись сильніше бо ви 5 тон зелені відвалили. Це все наші безкінечні понти від бідності. А якщо тобі треба почуствувати себе бОгатимм і пожити в дорогих інтерєрах - на фіг тоді в Африку пертись?
От можеш сказати що такого я отримаю за 3тис дол, і чого не отрмаю за 1 тисячу їдучи відпочивати НА ЧЕРВОНЕ МОРЕ???
Менше жратви? Дешевші меблі? Дешевше пиво? Більший акцент у обслуги? Менший басенй. Їх буде 2, а не 8?
Мля, так чого тоді пертись в Африку, щоб жерти багато різних шарових страв, валятись на дорогих меблях і бухати біля басену дороге пиво посилаючи нах.. обслугу???
Я був і 5, і в 4, і в 3 зірочках. Різниця виключно в тому, як ти себе любиш і позиціонуєш.
Чистота, красота моря і його температура НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від кількості бабла за путівку. Море не буде перед вами прогинатись сильніше бо ви 5 тон зелені відвалили. Це все наші безкінечні понти від бідності. А якщо тобі треба почуствувати себе бОгатимм і пожити в дорогих інтерєрах - на фіг тоді в Африку пертись?
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 13:24 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
прочитайте внимательно пост что выше, вы не правильно поняли... Я лично на морях бывал около 30ти раз, начиная с дикарки что ночевали в палатках до VIP гостиницах, так что есть что с чем сравнивать.... Но как говорят - на вкус и цвет товарища нет, этот вопрос: "где лучше?" - спорный, если было б хоть одно место где всем хорошо - то все бы туда и ехали, а в реальности по всюду люди ходят, это говорит о том что всем оно по разному нравится...Дельфин писав:Фігня це все!!!!
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 13:33 користувачем yoge, всього редагувалось 1 раз.
Компьютерний магазин
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
050-9062688
90-03-04
"DUST_2"
Руська 219Е, 5й корпус
050-9062688
90-03-04
- Дельфин
- Поважний користувач
так а що тут розуміти?yoge писав:Если хотите отдохнуть нормально в 2-ём, то на 10 дней не смотрите путёвочки ниже 2000уе... Хороша путёвка в Турцию, Египет Грецию стоит от 2к до 3к уе...
спочатку було все вірно - в кожного свій відпочинок, і залежить тільки від вашого ставлення, а не від суми. А потім все одно вперся в гроші...

Що дають гроші я написав - більше статусу. За 7-10 днів нема часу облазити все навколо на здоровенній території. Тому , що ти приїхав НА МОРЕ!!! Пляж море, море-пляж, перекусив,знову море-пляж. Є унікуми, які беруть ол-ін в 5-ти зірках, і 7 днів із 10- їздять по екскурсіям, в автобусах паряться. Питаєш для чого - "Ну, щоб поїсти смачно і переночувати добре в ці дні, коли в готелі".
Інші беруть 5 зірок, ульта ол-ін, щоб напитись вдоволь алкоголя імпортнрого - от це відпочинок, кажуть! Басейн і купа бухла шарового. А купаються в морі за цей час раза 3-4.
Я особисто їду туди заради моря, ниряння, плавання, загоряння, валяння на пляжі. І мені глубоко пофігу якість бухла і кількість салатів за обідом в ці 10 днів. Перший раз може і варто йти на все готове - поки рознюхаєш що де, але весь час платити за свої комплекси - не варто. Хочеш моря-на тобі море. Хочеш статусу - шукай статус.
Я би з палатками поїхав, тільки б на Червоне море. А от на Чорне - тут можна вже і територію шукати, і умови... Все одно море так собі...
ИМХО, звісно. :D
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 14:07 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 11 разів
у всіх знайомих питав про кількість відвідування моря в "все включено" 20-30% від всього відпочинку.
і ви так робили перший раз.
Просто 1-2 раза надоїсть "все включено", і тоді вже шукають екзотики, дайвингу і т.п.
і ви так робили перший раз.
Просто 1-2 раза надоїсть "все включено", і тоді вже шукають екзотики, дайвингу і т.п.
- advanced member
- Поважний користувач
Согласен с Дельфином - я был в Турции в 4 и в 5 звездах, так в четверке намного лучше отдохнули! Не ориентируйтесь по ценам, читайте отзывы в инетах и просите нормально обьяснять в фирмах так как кто то с детьми, кто то с друзьями, кто то просто с девушкой.
В Египте щас пипец наверное.
В Грецию через Болгарию нема проблем.
В Египте щас пипец наверное.
В Грецию через Болгарию нема проблем.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 17:36 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.