Могу найти контакты организаторов процесса, сплавлялись с ними - было норм
Рафтинг (Сплав) по реке Прут
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Re: Рафтинг (Сплав) по реке Прут
- ash
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 96 разів
- Подякували: 53 рази
Наш маршрут оптимален на 1 день, если брать расстояние больше, нужно идти с ночёвкой, а это уже много лишних вещей в лодки, где место ограничено. По данному маршруту ходили более 5 раз, все довольны, его хватает.
Спасибо, но мы сами организуемся, только время надо удачно подобрать. Чтоб припало на выходные или праздники. Просто интересуюсь деталями маршрута.
Место в лодке есть, я планирую брать 3-шку (с запасом для вещей). А в этом году планируете плыть или уже?
Посмотрел видео с Черного Черемоша...
Там 3-4 уровень сложности, это точно не для нас. Вобщем, чем ближе к горам, тем уровень соответственно выше, как я понимаю.
Там 3-4 уровень сложности, это точно не для нас. Вобщем, чем ближе к горам, тем уровень соответственно выше, как я понимаю.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 20 разів
Плаваєм по р. Дністер з 2009року. Маршрут с. Незвисько (Городенківський р-н, Ів.-Фр. обл.) до Заліщіків. Маршрут десь 75км. Якщо погода вітряна і вітер протилежний до напрямку течії то потрібно багато гребти веслами і потрібно 2 ночі заночувати, виходить за 2,5 дні допливаєш. В минулому році у червні були дощі, впринціпі як і в цьому році, води було багато і ми доплиплили за 1,5 дня. Течія була 2-5 км/год + весла = 9км/год.
Бажано мати рятувальні жилети, ми їх купили до першого сплаву і користуємось ними завжди.
З ночівлею портібно більше речей(намет, спальні мішки, каремати, більше одягу, продуктів харчування, я навіть беру балон газовий5л. і дрова на шашлик,дощовики, парасолю(захищає від дощу і сонця)), і це все влазить у двомісний човен барк 280 + двоє пасажирів і норм.
Для першого сплаву маршрут підійде, якщо в будній день то мало туристів зустрінете, якщо у вихідні то буде як на ''базарі''. Хоча погода в цьому році типу не згориш на сонці.
Маршрут пролягає у Дністровському каньйоні тому пливеш і споглядаєш красу природи.
Якщо плисти на китайському човні(інтекс сі хавк), треба уважно слідкувати, щоб на мілині дном не чіркали по камінню, пробити можна.
Бажано мати рятувальні жилети, ми їх купили до першого сплаву і користуємось ними завжди.
З ночівлею портібно більше речей(намет, спальні мішки, каремати, більше одягу, продуктів харчування, я навіть беру балон газовий5л. і дрова на шашлик,дощовики, парасолю(захищає від дощу і сонця)), і це все влазить у двомісний човен барк 280 + двоє пасажирів і норм.
Для першого сплаву маршрут підійде, якщо в будній день то мало туристів зустрінете, якщо у вихідні то буде як на ''базарі''. Хоча погода в цьому році типу не згориш на сонці.
Маршрут пролягає у Дністровському каньйоні тому пливеш і споглядаєш красу природи.
Якщо плисти на китайському човні(інтекс сі хавк), треба уважно слідкувати, щоб на мілині дном не чіркали по камінню, пробити можна.