Відпочинок в Болгарії+вид з причалу
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
Відпочинок в Болгарії+вид з причалу
Всім привіт! В даному відео я розкажу про готель Релакс в якому я поселився в Болгарії в місті Чорноморець. Місто Чорноморець знаходиться на відстані 8 км від міста Созополь. Можна піти на автовокзал та за 1 лев поїхати в Созополь комфортабельним автобусом типу неоплан.
Можу сказати що номер в готелі мені обійшовся у 8 евро за добу з людини :) За 8 евро ви проживаєте у 3-х зірковому готелі в номері якого присутній кондиціонер, холодильник та телевізор! До того ж за готелем, тобто в задньому дворі розміщена кухня де ви зможете приготувати собі їжу.
Також в номері готелю прибирають через кожні 2 доби та приносять туалетний папір, через кожні 7 діб в номері замінюють полотенця на чисті та при потребі перестеляють ліжко.
Дорога в Болгарію в місто Чорноморець мені обійшлась у 80 евро в два боки з людини.
Отже дивіться відео та залишайте коментарії під відео! Всього вам найкращого, хорошого настрою та гарного відпочинку!!!
Не суді строго про відео, те що я його не розтягнув коли перевертав, так як якість картинки б змінилась при розтагуванні та не все б влізно в екран
Можу сказати що номер в готелі мені обійшовся у 8 евро за добу з людини :) За 8 евро ви проживаєте у 3-х зірковому готелі в номері якого присутній кондиціонер, холодильник та телевізор! До того ж за готелем, тобто в задньому дворі розміщена кухня де ви зможете приготувати собі їжу.
Також в номері готелю прибирають через кожні 2 доби та приносять туалетний папір, через кожні 7 діб в номері замінюють полотенця на чисті та при потребі перестеляють ліжко.
Дорога в Болгарію в місто Чорноморець мені обійшлась у 80 евро в два боки з людини.
Отже дивіться відео та залишайте коментарії під відео! Всього вам найкращого, хорошого настрою та гарного відпочинку!!!
Не суді строго про відео, те що я його не розтягнув коли перевертав, так як якість картинки б змінилась при розтагуванні та не все б влізно в екран
Востаннє редагувалось 27 листопада 2016, 22:57 користувачем Dmytro, всього редагувалось 3 разів.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Відпочинок в Болгарії - 8 евро за добу
Дорога 80 это с визой или без?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Досвідчений
це без візи дорога туди і назад! якщо знаєте де дешевше, то напишіть в лічку або сюдиДерзкий писав:Дорога 80 это с визой или без?
до того ж, це не через тур фірму
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Несебр. 6,5 євро/людина. Апартаменти, кухня в номері. Задоволені......[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Надіслано від мого XT1030, використовуючи Tapatalk
Надіслано від мого XT1030, використовуючи Tapatalk
Бог там, де всім добре.....
-
- Досвідчений
зарез нижці ціни, я був у пік сезону - серпні найдорожче!bandera77 писав:Несебр. 6,5 євро/людина. Апартаменти, кухня в номері. Задоволені......[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
а я був ось тут
теж у Чорноморці
я, дружина, троє дітей
210 левів/сутка двохкімнатний номер з кондюками та лоджією олінклюзив на всіх
дорога обійшлася у 100-120 евро, їхав своєю машиною. розбіжність за рахунок того, що їздили у Бургас та Равадіново у замок
ось тут дружина розписала про це
теж у Чорноморці
я, дружина, троє дітей
210 левів/сутка двохкімнатний номер з кондюками та лоджією олінклюзив на всіх
дорога обійшлася у 100-120 евро, їхав своєю машиною. розбіжність за рахунок того, що їздили у Бургас та Равадіново у замок
ось тут дружина розписала про це
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
Re: Відпочинок в Болгарії - додано нове відео
вот как раз в том отеле - Мурите бич - я и отдыхал))
только под детский лагерь там половина корпуса, а вторая половина - для обычных отдыхающих.
лагерь - российский, но в нем были дети и со Львова, и с Ровно, и с Ивано-Франковска
водная горка для проживающих в отеле - бесплатна
стационарные зонтики справа от волейбольной сетки (если стоять к ней спиной) - от этого отеля, для проживающих бесплатны
только под детский лагерь там половина корпуса, а вторая половина - для обычных отдыхающих.
лагерь - российский, но в нем были дети и со Львова, и с Ровно, и с Ивано-Франковска
водная горка для проживающих в отеле - бесплатна
стационарные зонтики справа от волейбольной сетки (если стоять к ней спиной) - от этого отеля, для проживающих бесплатны
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!