![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Заклад "Канапа"
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Заклад "Канапа"
Хто що може розказати про нього? Запросили сьогодні на концерт - вагаюсь йти чи не йти
... Які там ціни? Чи багато відвідувачів зазвичай?
![Хм *scratch*](./images/smilies/fd.gif)
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
Re: Заклад "Канапа"
Вірніше в самій філармонії, філармонія тягнеться майже до ментури, там чорний вхід біля кас, а потім піднімаємось нагору і є коридор в бік Головної. Там хтось взяв в оренду шмат будівлі і в ній зробив кафе.Марволка писав:Чайковського, 10, біля Філармонії.
Я вечорами повз неї не ходжу, тому як там справа в вечері не скажу, а вдень я ще не бачив щоб туди ходили люди, заклад доволі специфічний, це як театр студія Голос. Я там кожного дня проходжу. Як ціни не скажу, так як не мій тип закладу, я ходжу в дещо інші заклади.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Мене теж запросили вперше. Вже після того, як там побуваю, роозповім
Кому цікаво, там сьогодні виступає Саша Буль і Антифронт. Приєднуйтесь! ![beer *beer*](./images/smilies/beer.gif)
![Пионер *pioner*](./images/smilies/dw.gif)
![beer *beer*](./images/smilies/beer.gif)
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- Midi-Fighter
- Досвідчений
- Дякував (ла): 75 разів
- Подякували: 9 разів
Святкував там своє день народження декілька днів назад. В 2 словах, якщо хочете побухати, або плотно поїсти, то канапа поганий варіант, а посидіти тихенько, попити смачної кави з пирогом - будь-ласка. Обстановка супер, музика гарна грає, смачні напої та дисерти.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
А що по цінах? Чув, що можна чашку кави в подарунок - це так?se7en писав:Святкував там своє день народження декілька днів назад. В 2 словах, якщо хочете побухати, або плотно поїсти, то канапа поганий варіант, а посидіти тихенько, попити смачної кави з пирогом - будь-ласка. Обстановка супер, музика гарна грає, смачні напої та дисерти.
Бог там, де всім добре.....
По цінах - як всюди, не дешево) На рахунок кави не вкурсі, знаю в "Каві на розі" може бути підвішено якісь напій , то можно спросити і якшо є - взяти нахаляву.bandera77 писав:А що по цінах? Чув, що можна чашку кави в подарунок - це так?se7en писав:Святкував там своє день народження декілька днів назад. В 2 словах, якщо хочете побухати, або плотно поїсти, то канапа поганий варіант, а посидіти тихенько, попити смачної кави з пирогом - будь-ласка. Обстановка супер, музика гарна грає, смачні напої та дисерти.
Востаннє редагувалось 12 травня 2014, 14:29 користувачем se7en, всього редагувалось 1 раз.