Вітаємо Дерзкий!!!
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Вітаємо Дерзкий!!!
Ну да, мне только этого для счастья не хватало
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- oberig
- Модератор
- Дякував (ла): 181 раз
- Подякували: 110 разів
:D в кожного свої причуди. Якщо посвідчення зробить людину по справжньому щасливою, то нехай.bandera77 писав:Оце читаю я, і перше, що прийшло в голову, що Ви бажаєте йому водійського посвідчення відповідних категорій... :Doberig писав:Дерзкий, вітаю! Нехай буде все ............просто В-С-Е,що дійсно потрібне для щастя !
"В-С-Е " в нас різне, як і ми , воно має власне для кожного кодування щастя, комусь потрібна сім'я, комусь самореалізація , комусь лише гроші, комусь всі категорії в повній мірі, а комусь.....якась єрунда з магазину ....в кредит.... для понтів.
І самого бажання "всього" замало - без зусиль це будуть лише мрії, і нехай у всіх нас буде достатньо сил, безстрашності, оптимізму для їх якнайшвидшої реалізації. ;)
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Ну ... Всего самого ДЕРЗСКОГО!
Будь !
Будь !
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©