З того часу я вже в розвідку туди сходив. В принципі все було майже нормально. Шашлик там реальноСулейман писав:Было предложено Шкварочка, в прошлый раз.

З того часу я вже в розвідку туди сходив. В принципі все було майже нормально. Шашлик там реальноСулейман писав:Было предложено Шкварочка, в прошлый раз.
А подарки будут? Годовщина то круглаяSl@vcheg писав:Активно развиваем тему на форуме и подходим. Я с Константином будем.
Ага, будет разыграно лишение доступа на день месяц и год :DRassel писав:А подарки будут? Годовщина то круглаяSl@vcheg писав:Активно развиваем тему на форуме и подходим. Я с Константином будем.
Ну тоді потрібно щоб головний приз розіграла адміністрація між собою і він дістався самому найкращому .Sl@vcheg писав: Ага, будет разыграно лишение доступа на день месяц и год :D
Звісно. Але вже 2 тижні пройшло з того часу.bandera77 писав:То щось було чи ні?![]()
![]()
Та щось ніхто не відписується з приводу - думав, що як завжди - поговорили і не зібралися.... :PTyrex7 писав:Звісно. Але вже 2 тижні пройшло з того часу.bandera77 писав:То щось було чи ні?![]()
![]()