Я особисто не святкую——але і не згоден з переіменуваннями —переназвами цих всіх подій в угоду політичній коньюктурі.
Тому——
1.Для мене 9 травня—— це саме День Перемоги над нацизмом.
І абсолютно не день перемирення—— немає мені з ким перемирятися.
Нацизм і потурання нацистській( та комуністичній) ідеологіі——це злочин багато де у світі.
Тому не має змісту "перемирятися"—— всі хто збирається з вами "перемирятися"——причому в нацистській символіці——злочинці.
2. Лозунги.
Згоден з лозунгом "більше ніколи" і вважаю длббами тих з лозунгом "можем повторіть"
3. Сучасні украінські політичні переіменування подій—— наслідок загальноі толерантизаціі суспільства.
Я проти.))
пс. Святкую це свято( або поважаю тих хто святкує)—— саме 9 травня, а не "американізовано" 8—го.
Чому?——
Тому що під час Другоі Світовоі війни украінці боролися та гинули по московському часу——
І саме різниця в "московський час"—"европейський час"——— та невеличка дрібничка заради якоі нас знову розділяють на сорти та цькують один на одного.
Ось така думка))
9 Травня——День Перемоги!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1311 разів
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: 9 Травня——День Перемоги!
Поздравляю тех немногих ветеранов, которые еще живы. Это их праздник.
А тем, кто не имеет никакого отношения к этой войне и тем более победе скажу: Эта война это трагедия человеческой цивилизации. Массовая бойня друг друга в угоду тщеславия, амбиций, алчности. Миллионы потерянных душ и покалеченных судеб. А праздновать эту трагедию, людям, которые никакого отношения к ней не имеют это как минимум кощунство. При этом мы все должны помнить эту позорную страницу в истории человечества и больше никогда не повторять таких ошибок.
А тем, кто не имеет никакого отношения к этой войне и тем более победе скажу: Эта война это трагедия человеческой цивилизации. Массовая бойня друг друга в угоду тщеславия, амбиций, алчности. Миллионы потерянных душ и покалеченных судеб. А праздновать эту трагедию, людям, которые никакого отношения к ней не имеют это как минимум кощунство. При этом мы все должны помнить эту позорную страницу в истории человечества и больше никогда не повторять таких ошибок.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1311 разів