Вітаємо Дерзкий!!!

Вітання та побажання
Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Re: Вітаємо Дерзкий!!!

Повідомлення Дерзкий » 07 квітня 2015, 22:10

Ну да, мне только этого для счастья не хватало *king*
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 07 квітня 2015, 23:22

bandera77 писав:
oberig писав:Дерзкий, вітаю! Нехай буде все ............просто В-С-Е,що дійсно потрібне для щастя !
Оце читаю я, і перше, що прийшло в голову, що Ви бажаєте йому водійського посвідчення відповідних категорій... :D *smile2* *cheer* *cheer* *facepalm *beer* *flowers*
:D в кожного свої причуди. Якщо посвідчення зробить людину по справжньому щасливою, то нехай.

"В-С-Е " в нас різне, як і ми , воно має власне для кожного кодування щастя, комусь потрібна сім'я, комусь самореалізація , комусь лише гроші, комусь всі категорії в повній мірі, а комусь.....якась єрунда з магазину ....в кредит.... для понтів.
І самого бажання "всього" замало - без зусиль це будуть лише мрії, і нехай у всіх нас буде достатньо сил, безстрашності, оптимізму для їх якнайшвидшої реалізації. ;)

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 08 квітня 2015, 22:28

Ну ... Всего самого ДЕРЗСКОГО!
Будь !
*beer*
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Відповісти

Повернутись до “Поздоровлення”