Опять "приятный" сюрприз!
Опять "приятный" сюрприз!
Как вам нововведение от Приват24 при пополнении моб. телефона комисия в 50 коп? я понимаю что это мелочь но зажираються...не пойму то ли привату мало? то ли МТС мелочь собирает...печально!
Пока человек чувствует боль, он жив. Пока человек чувствует чужую боль, он Человек
http://fs.to/c.HxEU/
http://fs.to/c.HxEU/
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: Опять "приятный" сюрприз!
да, да...вчора поповняв мамі і бачив....найсмішніше коли поповнюєш , незрозуміло з якої суми буде знімати 0,50 к, з тої шо кидаєш ,чи просто з карточки....перевірив...з карточки
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
теж вчора поповняв і помітив це...подумав, може це я шось не так зробив))але походу це у всіх...ну що тут скажеш, я поповняв рахунок тільки через приват24, бо там без комісії, а тепер фіг його знає що робити і де поповняти без комісії
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
говорили що у терміналах теж вже комісія ,але у приватовских...а у мтс-ких як? хтось знає?tarik писав:теж вчора поповняв і помітив це...подумав, може це я шось не так зробив))але походу це у всіх...ну що тут скажеш, я поповняв рахунок тільки через приват24, бо там без комісії, а тепер фіг його знає що робити і де поповняти без комісії
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Ну я сьогоднi поповняв з комісією 1 грн.
Пропонуємо послуги ремонту та обслуговування побутової техніки:
-Телевізорів,
-мікрохвильових пічок,
-акустичких систем,
-ремонт б/ж комп"ютерів,
-і т.д.
звертатись за тел.0505609092(Степан)
-Телевізорів,
-мікрохвильових пічок,
-акустичких систем,
-ремонт б/ж комп"ютерів,
-і т.д.
в Майдані через приват24.
Пропонуємо послуги ремонту та обслуговування побутової техніки:
-Телевізорів,
-мікрохвильових пічок,
-акустичких систем,
-ремонт б/ж комп"ютерів,
-і т.д.
-Телевізорів,
-мікрохвильових пічок,
-акустичких систем,
-ремонт б/ж комп"ютерів,
-і т.д.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Да , теперь пополнение и MTS счетов платное (0.5 грн) ... ! Раньше платным был только КиевСТАР (1грн) ... .
Это чисто комиссии оператов мобилосвязи ... . Пока бесплатно ещё U'tel пополнить можно ... (, но есть подозрения что с зачисляемой суммы несколько копеечек снимают) .
В ТСО (терминал самоообслуживания от ПБ) пополнение любых мобилок теперь (парочку недель точно прошло) тоже платное (1грн) без карты ... . С картой - пока не знаю ещё ... .
Это чисто комиссии оператов мобилосвязи ... . Пока бесплатно ещё U'tel пополнить можно ... (, но есть подозрения что с зачисляемой суммы несколько копеечек снимают) .
В ТСО (терминал самоообслуживания от ПБ) пополнение любых мобилок теперь (парочку недель точно прошло) тоже платное (1грн) без карты ... . С картой - пока не знаю ещё ... .
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Я перешла на лайф. Мне мутки от МТС надоели. В приватбанковском банкомате пополняю с карты, комиссии нет. Абонплата раз в полгода 10 грн., звонки и смс на других операторов по 25 копеек. Входяшие с других операторов - бонусы. Лет 5 назад было плохое покрытие. Сейчас пока претензий не было.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!