Приколы с ОЛХ
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Приколы с ОЛХ
Приходит мне сегодня грозное письмо от ОЛХ:
Профіль заблоковано через порушення правил публікації
Тривалий час у вашому профілі відбувалося розміщення оголошень, що порушують Правила публікації. Оскільки такі порушення стали систематичними — доступ до профілю закритий, а ваші оголошення більше не відображаються на сервісі.
Щоб дізнатися більше про свої порушення і можливість відновлення облікового запису, напишіть нам.
Також, напишіть нам, якщо на рахунку профіля залишилися невикористані кошти чи діючі рекламні послуги. Ми зможемо повернути вартість їх невикористаного періоду.
проверил - адрес мой .
захожу на ОЛХ - там моё единственное объявление висит как ни в чем не бывало.
что это было я так и не понял...
у кого то бывало такое?
Профіль заблоковано через порушення правил публікації
Тривалий час у вашому профілі відбувалося розміщення оголошень, що порушують Правила публікації. Оскільки такі порушення стали систематичними — доступ до профілю закритий, а ваші оголошення більше не відображаються на сервісі.
Щоб дізнатися більше про свої порушення і можливість відновлення облікового запису, напишіть нам.
Також, напишіть нам, якщо на рахунку профіля залишилися невикористані кошти чи діючі рекламні послуги. Ми зможемо повернути вартість їх невикористаного періоду.
проверил - адрес мой .
захожу на ОЛХ - там моё единственное объявление висит как ни в чем не бывало.
что это было я так и не понял...
у кого то бывало такое?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
Re: Приколы с ОЛХ
по ссылкам не заходил.

Мне то же самое на почту пришло. Зашел в приложение - выполнен выход из аккаунта.
Отправлено с моего M2011K2G через Tapatalk
Отправлено с моего M2011K2G через Tapatalk
- Master
- Легенда Форуму
однако ...
я пока захожу , но часом выходит сообщение- что то пошло не так ...
видать у них конкретный сбой
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 24 рази
У мене сьогодні деактивувалось 2 оголошення нібито через порушення правил.
Знайшов чат підтримки, а там прикріплене повідомлення, що вони розбираються, чому сталася розсилка із "погрозами і баном".
Із людиною, на протязі 5 годин і кількох спроб написати, так і не вдалось поспілкуватись, тому вирішив просто зачекати.
Знайшов чат підтримки, а там прикріплене повідомлення, що вони розбираються, чому сталася розсилка із "погрозами і баном".
Із людиною, на протязі 5 годин і кількох спроб написати, так і не вдалось поспілкуватись, тому вирішив просто зачекати.
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 24 рази
Що відомо про масовий збій ОLХ 26 вересня 2023?
Багато акаунтів були заблоковані через нібито систематичні порушення правил публікації. Відповідні повідомлення користувачі отримали зранку 26 вересня.
Проте згодом вони почали отримувати повідомлення про технічний збій на платформі ОLX. Компанія вже відреагувала на інцидент зокрема й публічно.
«Друзі, перепрошуємо за помилкові блокування профілів і некоректні сповіщення про це», — йдеться в повідомленні пресслужби ОLХ.
Фахівці вже працюють над усуненням технічного збою. Користувачам обіцяють поступово повернути доступ до облікових записів та відновити оголошення.
Багато акаунтів були заблоковані через нібито систематичні порушення правил публікації. Відповідні повідомлення користувачі отримали зранку 26 вересня.
Проте згодом вони почали отримувати повідомлення про технічний збій на платформі ОLX. Компанія вже відреагувала на інцидент зокрема й публічно.
«Друзі, перепрошуємо за помилкові блокування профілів і некоректні сповіщення про це», — йдеться в повідомленні пресслужби ОLХ.
Фахівці вже працюють над усуненням технічного збою. Користувачам обіцяють поступово повернути доступ до облікових записів та відновити оголошення.