Побутова корупція, що заважає жити
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Побутова корупція, що заважає жити
Щоб не флудити в кожній темі про маркети, давайте якось гарненько в одній темі.
Часто чую "влада погана", "суспільство хворе", "все погано". Але якщо розібратись, що саме вам заважає тут жити? Так би мовити із реальних випадків. Ну може когось лікар не прийняв без грошей, чи десь поліціянт хабаря вимагав? Тема щоб такі випадки обговорювати.
Часто чую "влада погана", "суспільство хворе", "все погано". Але якщо розібратись, що саме вам заважає тут жити? Так би мовити із реальних випадків. Ну може когось лікар не прийняв без грошей, чи десь поліціянт хабаря вимагав? Тема щоб такі випадки обговорювати.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Re: Побутова корупція, що заважає жити
У ескімосів сніг має близько 50ти різних назв, в залежності від його стану, а у нас стільки ж чи може більше є видів корупції , настільки вона просочилася в українське суспільство.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
То давайте про це поговоримо.
Наприклад медицину візьмемо. Років 15 тому я знав, що якщо якась халепа (там ногу зламаєшь чи в дтп) і привезе тебе швидка до лікарні, то поки грошей не даш (чи хтось не підвезе), то тебе не будуть лікувати. І натурально можно було в коридорі коні двинути. Як з цим зараз, хтось стикався остані роки?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
из моих наблюдений с бытовой коррупцией сейчас уже гораздо лучше чем было 5-10 лет назад.
во многом помагает диджитализация.
во многом помагает диджитализация.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
Не скажи. Как раз 16 лет назад приехал я на скорой среди ночи и с очень плохими подозрениями по здоровью. И тупо вообще без копейки денег. Меня чет обследовали, рентген вроде, ещё какие то уколы делали. О деньгах/необходимости чет докупать спрашивали, но ничего не было по финансам и потому разговор на этом и заканчивался.akinak писав: ↑28 березня 2023, 16:13То давайте про це поговоримо.
Наприклад медицину візьмемо. Років 15 тому я знав, що якщо якась халепа (там ногу зламаєшь чи в дтп) і привезе тебе швидка до лікарні, то поки грошей не даш (чи хтось не підвезе), то тебе не будуть лікувати. І натурально можно було в коридорі коні двинути. Як з цим зараз, хтось стикався остані роки?
Отделался лёгким испугом и утром сам ушел домой. Пешком, потому как на маршрутку то не было)
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Насчёт проблем общества - пару раз сталкивался с полицией. Один раз у жены на работе вскрыли кабинет, второй раз квартиру родственников (на стадии ремонта, без личных вещей). Оба раза приходили менты, вроде все серьезно - отпечатки пальцев, кинолог с собакой и все такое. Вот только после первого прихода прям вот вообще ничего больше.
Это не коррупция, но это как то огорчительно
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Я їм при крадіжці велосипеда передав відео на якому добре видно мордяку злодія, і толку нуль.kreativ писав: ↑28 березня 2023, 16:23Насчёт проблем общества - пару раз сталкивался с полицией. Один раз у жены на работе вскрыли кабинет, второй раз квартиру родственников (на стадии ремонта, без личных вещей). Оба раза приходили менты, вроде все серьезно - отпечатки пальцев, кинолог с собакой и все такое. Вот только после первого прихода прям вот вообще ничего больше.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Ми вже звикли до цього ганебного явища і корупція в нас це складова життя, а перше що ми питаємо в рідних чи знайомих, коли маєм йти до лікаря це - "а скільки треба дати лікарю". А починається корупція від народження дитини з хабаря лікарю і закінчується коли помираєш і треба дати хабар за місце на кладовищі.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
Насчёт медицины. Я думаю, что все плохо оказывается, когда и если возникает серьезное заболевание. Там будет и коррупция, там будет и низкий уровень, и бестолковые БАДы с прочим фуфломицино
А если вот просто там зуб вырвать или сломанный палец, то мб все и ок. Хотяяя... Вот мой двоюродный брат - вырывали зуб мудрости как то коряво, корень пошел в гайморовую пазуху, через пару лет обернулось серьезной операцией. Потому как низкая квалификация врача или врачебная ошибка.
А если вот просто там зуб вырвать или сломанный палец, то мб все и ок. Хотяяя... Вот мой двоюродный брат - вырывали зуб мудрости как то коряво, корень пошел в гайморовую пазуху, через пару лет обернулось серьезной операцией. Потому как низкая квалификация врача или врачебная ошибка.
- bucovinec
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 195 разів
- Подякували: 236 разів
Не знаю як зараз, а раніше коли навчався, то перед заліками/курсовими/дипломними треба було підійти до викладача і сунути купюри в шухляду його стола. Інакше зі всіх сил валили