Синій Кіт2.( З"істи все).
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Синій Кіт2.( З"істи все).
#СинийКит2
#СьестьВсё
#СережаХудожник
Отримав нове завдання від Куратора з групи Синій Кіт)))--- знайти найкалорійніший заклад у місті і з"істи все що зможемо)))
Порахували що якнайкраще підійде для таких цілей #ЛьвівськіПляцки)))
Нечасто я там буваю, а що згадалося це коли у перший раз захотів оримати карточку закладу і задали декілька питань по украінській історіі-- мене самого вразило те наскільки добре я іі знаю--- можу дублювати депутатів для Сари)))
Замовили пляцки.Поки чекали друзів треба було чимось зайнятися і я розмалював всі дитячі розмальовкі)))Насправді єдина річ яку я чесно признаюся що не вмію робити--- це Малювання(((
У мене шикарне просторове бачення, я шикарно можу відображати схеми, ескізи, але ось кружку якусь намалювати-- не моє)))
Прийшли друзі-- на скору руку забацали Шарж)))
Похожий?)))
За розмовами про Прекрасне( в основному обговорювали жіночі принади, стиль ню, проблематику багатожонства в умовах ісламу))))-- з"іли все і попросили добавки)))
Куратор, видумай щось складніше)))--- Сергія смаколиками не залякати)))
Загалом заклад сподобався-- дуже привітне обслуговування--дуже сексуально побажали нам доброі ночі)))-- чи то настрій в мене такий був?)))
#СьестьВсё
#СережаХудожник
Отримав нове завдання від Куратора з групи Синій Кіт)))--- знайти найкалорійніший заклад у місті і з"істи все що зможемо)))
Порахували що якнайкраще підійде для таких цілей #ЛьвівськіПляцки)))
Нечасто я там буваю, а що згадалося це коли у перший раз захотів оримати карточку закладу і задали декілька питань по украінській історіі-- мене самого вразило те наскільки добре я іі знаю--- можу дублювати депутатів для Сари)))
Замовили пляцки.Поки чекали друзів треба було чимось зайнятися і я розмалював всі дитячі розмальовкі)))Насправді єдина річ яку я чесно признаюся що не вмію робити--- це Малювання(((
У мене шикарне просторове бачення, я шикарно можу відображати схеми, ескізи, але ось кружку якусь намалювати-- не моє)))
Прийшли друзі-- на скору руку забацали Шарж)))
Похожий?)))
За розмовами про Прекрасне( в основному обговорювали жіночі принади, стиль ню, проблематику багатожонства в умовах ісламу))))-- з"іли все і попросили добавки)))
Куратор, видумай щось складніше)))--- Сергія смаколиками не залякати)))
Загалом заклад сподобався-- дуже привітне обслуговування--дуже сексуально побажали нам доброі ночі)))-- чи то настрій в мене такий був?)))
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Re: Синій Кіт2.( З"істи все).
Огооо скільки друзів... як ти їх розмістив за двома тарілками і одним столом? 
І Кіркоро щось не видно

І Кіркоро щось не видно

Востаннє редагувалось 31 березня 2017, 23:34 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
а ты ходишь по заведениям исключительно со всеми знакомыми?Rassel писав:Огооо скільки друзів... як ти їх розмістив за двома тарілками і одним столом?
- Rassel
- Експерт
Я не хожу по закладам, не бачу сенсу платити за хліб по ресторанним розцінкамNero писав:а ты ходишь по заведениям исключительно со всеми знакомыми?Rassel писав:Огооо скільки друзів... як ти їх розмістив за двома тарілками і одним столом?

- Nero
- Адміністратор
ну а он так хочет. Имеет право. Он не твои деньги тратил и не общественные. Его личные, заработанные. Мог ними жопу подтереть и сжечь. Какой-то завистливостью выглядит.
А какой полезностью наделён твой комент про "скільки друзів"?
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Хочет к нам в Клуб :D :D ,а рекомендации нету. :DNero писав:ну а он так хочет. Имеет право. Он не твои деньги тратил и не общественные. Его личные, заработанные. Мог ними жопу подтереть и сжечь. Какой-то завистливостью выглядит.
- Rassel
- Експерт
Неро це у тебе якісь слова не вірно підібрані. Ніякої завісті, навпаки я за Сергія дуже радий що людина живе гарним позитивним життям, себе радує і інших.Nero писав:ну а он так хочет. Имеет право. Он не твои деньги тратил и не общественные. Его личные, заработанные. Мог ними жопу подтереть и сжечь. Какой-то завистливостью выглядит.
А мій комент несе просто запитання, оскільки слова друзі -це множина, а за столом окрім дружини і однієї тітоньки більше нікого не видно. Можливо ти цього не помітив? ;)
- Rassel
- Експерт
Ні, дякую, я краще з монітора подивлюсь закінчення :Dsergej1974007 писав:Хочет к нам в Клуб :D :D ,а рекомендации нету. :DNero писав:ну а он так хочет. Имеет право. Он не твои деньги тратил и не общественные. Его личные, заработанные. Мог ними жопу подтереть и сжечь. Какой-то завистливостью выглядит.
- Nero
- Адміністратор
а где-то установлено, что он должен ходить с каким-то конкретным числом друзей? Собрался с Ирами и пошёл, чего там. А я вот недавно шёл в ресторан с женой и кумом. И что? Тоже позорняк, бо был только один кум и всё?Rassel писав:Неро це у тебе якісь слова не вірно підібрані. Ніякої завісті, навпаки я за Сергія дуже радий що людина живе гарним позитивним життям, себе радує і інших.Nero писав:ну а он так хочет. Имеет право. Он не твои деньги тратил и не общественные. Его личные, заработанные. Мог ними жопу подтереть и сжечь. Какой-то завистливостью выглядит.
А мій комент несе просто запитання, оскільки слова друзі -це множина, а за столом окрім дружини і однієї тітоньки більше нікого не видно. Можливо ти цього не помітив? ;)