Рассел, ти вибачай може я не туда лі3у, але то не адвансед...особливо дмитро, вони часто були 2 в онлайні, а от тебе тоді довго не булоRassel писав:Dmytro написав:
на мою думку мульти це школота, якій немає чим зайнятися..... от і фігньою страдають
Це точно шановний advanced member,він же Dmytro, він же VARTA ...
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=1007
І в цій темі нічого модераторам не потрібно видаляти, нехай подивляться як людина сама із собою розмовляє, та і не тільки у цій темі.
А скільки у вас мультів на форумі???? (голосування)
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Re: А скільки у вас мультів на форумі???? (голосування)
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- advanced member
- Поважний користувач
Гранд, на это уже давно никто не обращает внимание )))))
Проблемы у человека, понимаешь, вон там в теме писали что жена ушла. Я подозревал что горе какое то но он же молчит как рыба об лед.
Решил продолжать самореализовываться в интернетах, анкеты чужим людям создавать..... нет слов.
Проблемы у человека, понимаешь, вон там в теме писали что жена ушла. Я подозревал что горе какое то но он же молчит как рыба об лед.
Решил продолжать самореализовываться в интернетах, анкеты чужим людям создавать..... нет слов.
Востаннє редагувалось 04 грудня 2012, 08:30 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
GRAND. Будь трохи далекозоріший. У дванседа пару провайдерів і йому не важко говорити самому із собою, я це вже давно помітив, тим паче він тут під новими ніками розказує каочки , що давно був на старих форумах, а чомусь зарееструвавши нових мультів, відповісти під якими ніками чомусь не взмозі, та і пропис і помилки тіж самі допускає. Ти забув як він на старому форумі під Jokera косив і інших? Жаль мені йогоGRAND писав:Рассел, ти вибачай може я не туда лі3у, але то не адвансед...особливо дмитро, вони часто були 2 в онлайні, а от тебе тоді довго не булоRassel писав:
Це точно шановний advanced member,він же Dmytro, він же VARTA ...
http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=1007
І в цій темі нічого модераторам не потрібно видаляти, нехай подивляться як людина сама із собою розмовляє, та і не тільки у цій темі.
![Плачет или сильно расстроен :cry:](./images/smilies/kolobok_cry.gif)
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Короче я висловив свою думку, якщо вона неправдива, ти вибачайте
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Якщо вже коротше то один Рассел проти мультів не воїн ! ![Убить готов *hammer*](./images/smilies/dh.gif)
![Убить готов *hammer*](./images/smilies/dh.gif)
/// ""!0-!-0!"" ///
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Боюсь, что ты путаешь причину и следствие: если человек только в виртуальном мире существует, и то в форме разнообразных мультов, то какая рядом с ним может быть жизнь в реальном?advanced member писав:Гранд, на это уже давно никто не обращает внимание )))))
![Смущён :oops:](./images/smilies/kolobok_redface.gif)
Ещё раз повторюсь: Дмитрий - это Дмитрий, а Игорь - это Игорь, как бы Рассел не пытался их скрестить в одного мульта.
![Спасибо *tanksyou*](./images/smilies/thank_you2.gif)
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
![Dopovid *Dopovid*](./images/smilies/Dopovid.gif)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- claude2
- Активіст
- Контактна інформація:
Пропоную зібратись в реалі і по-черзі увійти зі своїм ніком - той і не є мультом :) Якщо це зробити одночасно у себе дома чи на роботі (хто де) - то це відобразить правди на 50%. Можна адмінам проаналізувати вхід-вихід ніків, або наприклад виключити одночасно "розмовляючих" на різних темах. Можна попробувати "спілкуватись" з підозрюваними ніками адмінам одночасно і підловити на відповідях. ;)
- advanced member
- Поважний користувач
Герман, сейчас рассел выйдет из бана - ну держиииииись!)))))))))
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
German писав:Боюсь, что ты путаешь причину и следствие: если человек только в виртуальном мире существует, и то в форме разнообразных мультов, то какая рядом с ним может быть жизнь в реальном?advanced member писав:Гранд, на это уже давно никто не обращает внимание )))))
Решил продолжать самореализовываться в интернетах, анкеты чужим людям создавать..... нет слов.![]()
Ещё раз повторюсь: Дмитрий - это Дмитрий, а Игорь - это Игорь, как бы Рассел не пытался их скрестить в одного мульта.
Я з Германом знайомий ще з того року, купляв дещо в нього!
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 7 разів
З тобою теж буду знайомий особисто ;) !advanced member писав:Герман, сейчас рассел выйдет из бана - ну держиииииись!)))))))))