Да никакой зависти.
Все правильно сделал.
Да никакой зависти.
Коли я поїхав, я не знав що так буде як є зараз, але тоді я прораховував такий варіант розвитку подій після Криму і Донбасу....чесно, хоч він і був мізерно малим, практично нереальним, але тоді я вирішив був подумати про запасний аеродром. Та й з тих пір отак і живу на дві країни.
ну ты достаточно давно здесь не был. и, как полагаю, не прям скоро будешь снова здесь. порой этот фактор гео-деформации следует учитывать в спорных спорах.Дід Панас писав: ↑09 січня 2023, 21:54Коли я поїхав, я не знав що так буде як є зараз, але тоді я прораховував такий варіант розвитку подій після Криму і Донбасу....чесно, хоч він і був мізерно малим, практично нереальним, але тоді я вирішив був подумати про запасний аеродром. Та й з тих пір отак і живу на дві країни.
То есть уйти на запасной это всегда хорошоkreativ писав: ↑09 січня 2023, 22:21ну ты достаточно давно здесь не был. и, как полагаю, не прям скоро будешь снова здесь. порой этот фактор гео-деформации следует учитывать в спорных спорах.
но в конкретно взятых ситуациях - твоей, Сереги-цифры - рад за вас лично, что хоть у вас/ваших семей все ок, заранее далеко вы от всего треша вокруг.
До чого тут калина і заробітчани, якщо в Києві так само був стрибок цін?
Не такой как тут.
Такой, не такой. Ясно, не буду сперечатися з експертом в нерухомості.
Планував приїхати рівно рік назад на Різдво, але щось мені тоді не подобались новини тоді і відклав приїзд на березень 2022, який теж зі зрозумілої причини не відбувся. Коли приїду...надіюсь скоро.kreativ писав: ↑09 січня 2023, 22:21ну ты достаточно давно здесь не был. и, как полагаю, не прям скоро будешь снова здесь. порой этот фактор гео-деформации следует учитывать в спорных спорах.
но в конкретно взятых ситуациях - твоей, Сереги-цифры - рад за вас лично, что хоть у вас/ваших семей все ок, заранее далеко вы от всего треша вокруг.