Да, так і було.
Я тоді ледве продав за 8000 2к в центрі, яку купив за 15000 у 98-му, а потім в 2003-04 ціни рванули просто в космос.
Да, так і було.
Рост сверхдоходов на калине и приток бабла из забугра от заробитчан.
В 97—— я уехал в Германию.
От красавчик))) чесно пишаюсь людьми, які вміють таке провертати. Я так не вмію, не моє.Дід Панас писав: ↑09 січня 2023, 21:0890-ті )) , але тоді можна було заробляти не тільки бейсбольними бітами і утюгами )
Тоді йшла сильна торгівля на базарі теж, на вкладений долар можно було отримати 2-3 долара. А от возити товар базарникам з Турції не вистачало бусів, а я тоді якраз почав займатися продажою бусів з Німеччини, як почав...знайомі питали за буси мене бо знали що я машини приганяю, от і пригнав бус мерседес - бегемот, який знайшов в Німеччині за 5000 доларів, а продав за 12000 (!), тільки у покупця не було стільки готівки і він переоформив на мене 1-к квартиру малосімейку біля Черемоша, яка оцінювалась в 5000 тоді і доплатив 7000 готівкою. По факту вийшло, що я заробив 2000 доларів з буса і квартиру.
Начали дорожать в 2002.sergej1974007 писав: ↑09 січня 2023, 21:38Квартиры именно резко подорожали——после 2001—го года.
И началось с башней—близнецов(
Типа купить подешевле и продать подороже ?
Дякую, десь за чашкою пива) розповім більше таких історій ))
Не потрібно заздрити успішним підприємцям)