Жиза

Спілкування майже без обмежень
Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Re: Жиза

Повідомлення Дід Панас » 04 вересня 2023, 19:44

sergej1974007 писав:
04 вересня 2023, 18:32
Вот это реально "жиза")
Я до сих пор помню историю, рассказаную где—то на интервью каком—то.
Представили Александра Овечкина—— чувака, который всю жизнь профессионально занимающимся хокеем и зарабатывающий этим на жизнь. Чемпион мира многократный и обладатель кубка Стэнли и кучи разных призов.
За всю жизнь заработавший——скажем х денег.
И за ним представили тик—токершу Валю Карнавал)
Которая за год своего появления в тик—токе заработала больше чем Овечкин за всю жизнь)
Теж знаю чувака, який мав 50+ тис дол, чи скільки тоді коштував біткоін, але він мене не послухав, коли я давав йому пораду вивести все в кеш, а зараз приходиться підробляти клінінгом, замість жити у розкішному особняку на Кіпрі. ;-)
Так і Овечкин завжди буде чемпіоном і завжди буде фінансово забезпеченим (якщо не зіп"ється ;-) ), а тік-токер швидше всього залишиться знову ні з чим і все розтринькає через деякий час, так як не знає ціну грошам, які на нього просто звалились.

Мораль така - "якщо не жив заможно, то нема чого починати" :-D
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2871 раз

Повідомлення Master » 04 вересня 2023, 19:55

Дід Панас писав:
04 вересня 2023, 19:44
Теж знаю чувака, який мав 50+ тис дол, чи скільки тоді коштував біткоін, але він мене не послухав, коли я давав йому пораду вивести все в кеш, а зараз приходиться підробляти клінінгом, замість жити у розкішному особняку на Кіпрі. ;-)
Так і Овечкин завжди буде чемпіоном і завжди буде фінансово забезпеченим (якщо не зіп"ється ;-) ), а тік-токер швидше всього залишиться знову ні з чим і все розтринькає через деякий час, так як не знає ціну грошам, які на нього просто звалились.

Мораль така - "якщо не жив заможно, то нема чого починати" :-D
есть много примеров , как многие миллиардеры начинали просто с нуля и до этого никогда не жили богато.

все зависит от человека и его целей в жизни.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 04 вересня 2023, 19:59

Master писав:
04 вересня 2023, 19:55
есть много примеров , как многие миллиардеры начинали просто с нуля и до этого никогда не жили богато.

все зависит от человека и его целей в жизни.
"Починати з нуля" - то зовсім інше, чим "звалилось з неба". Овечкін тут якраз і є прикладом починати з нуля - спортшкола, тренування, невдачі і перемоги, перед тим як стати чемпіоном. А звалилось з неба - це йшов йшов, пиріжок знайшов - з"їв і пішов дальше.
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 04 вересня 2023, 20:20

Дід Панас писав:
04 вересня 2023, 19:59
"Починати з нуля" - то зовсім інше, чим "звалилось з неба". Овечкін тут якраз і є прикладом починати з нуля - спортшкола, тренування, невдачі і перемоги, перед тим як стати чемпіоном. А звалилось з неба - це йшов йшов, пиріжок знайшов - з"їв і пішов дальше.
я не про то , я про твою мораль.
:-D

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 04 вересня 2023, 20:36

Master писав:
04 вересня 2023, 20:20
я не про то , я про твою мораль.
:-D
Так то жарт такий)
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 04 вересня 2023, 21:21

шутка в стиле ФУП-а, где Серега всех троллит делая при этом невинное лицо, а потом переживает получая ответные подколы :-D

но в целом сделанного то не воротишь. и когда вокруг все +- ок и устраивает, нет смысла сетовать на тему не_идеальности какого из жизненных выборов в какой то из более ранних периодов жизни. а есть смысл радоваться тому, что все +- ок и это ведь тоже результат сделанного выбора ;-)

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 05 вересня 2023, 16:17

Screenshot_20230905_161659_Facebook.jpg

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 вересня 2023, 16:39

не знаю куда это воткнуть. у моего ребенка эта кафешка-кондитерка была символом первых попробованных пряников на палочке и регулярно их там покупали. а теперь не будет кафешки больше.
Мантулки на Кобилянській 7 - ЗАЧИНЯЮТЬСЯ!
7 років як один день. Щиро дякуємо всім гостям, які протягом цих років купували нашу продукцію. Завдяки Вам ми мали роботу та створювали нові робочі місця, а з 24 лютого 2022 року ще й мали змогу донатити та купувати все необхідне нашим військовим.
Рішення зачинитись не є нашою власною волею. На жаль, згідно з законами бізнесу на ринку виживають здебільшого потужні мережеві компанії, які в змозі сплачувати в рази більшу оренду (і нехай їм Бог помагає).
Але!!!
Мантулки - локальна торгова марка, яка не здається і вбачає у цих змінах лише позитив та крок до іще більшого розвитку. Тому незабаром очікуйте на три нових цікавих об'єкта з оновленими концепцією, дизайном та меню.
І не забувайте про наші інші торгові точки де Вас завжди раді бачити😍, це кондитерська "Мантулки" по Проспекту Незалежності 127 та ресторанчик єврейської кухні "Rita Steinberg " по вул.Університетська 48.
Адже коли Ви купуєте у місцевого підприємця або своїх друзів чи близьких ви допомагаєте не лише їм, а і нашому рідному місту Чернівці. Так ми всі у виграші, бо допомагаємо нашій економіці. Слава Україні!
P.S. до 01 жовтня ми всі маємо змогу ще насолодитись "Мантулками,що на Кобилянській", а далі слідкуйте за нашими змінами. Люблю Вас🫶

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 20 вересня 2023, 16:48

kreativ писав:
20 вересня 2023, 16:39
не знаю куда это воткнуть. у моего ребенка эта кафешка-кондитерка была символом первых попробованных пряников на палочке и регулярно их там покупали. а теперь не будет кафешки больше.
ну она остается в других местах , ну и свято место пусто не бывает.
разных кафешек открылось за последние пару лет гораздо больше чем закрылось.
это факт.

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 20 вересня 2023, 16:57

Master писав:
20 вересня 2023, 16:48
ну она остается в других местах
та понятное дело. и покупали в других местах, некоторые даже ближе (вначале спуска Армянской, чет там Никонова или как оно - напротив Березки по сути еще). но символ то есть символ. кароч, доча чуть расстроится, как увидит закрытым это заведение. и это чисто жиза, зачем мне твой список переможных перемог в этом контексте?

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”