Ахой хлопи та голки. Я так само працюю на складі. Став уже майсторм, можу за день пару раз в*їбатися у щось... Пару тижнів тому наприклад в*йбався у регал та пошкодив товра, рядом стояв ведучий (*не наш, молодий, а наш хворів), так я короче побачив що баночки пошкоджені (одна вартує 1500 крон), короче замяв сліди, і такий тіпа все ОК ))). Пракатило, було що влетів в опору на своєму коні. Я в основному люблю коня з під*йомними вилами (достає до другого поверху, чи третього по висоті регалу). Ця машина щось серденє між годічкою та ретраком. Але я впевнено на ній гоняю. У нас в зимку було погано з роботою, трусили по повній, але ми ВИСТОЯЛИ.
До речі я отримав кваліфікацію, більше я не ПІКЕР. Я тепер на КОМПЛЕТАЦІ. Паскую бокси, та відвантажую... А ще хлопці злобно кажуть що я валяю дурника весь день...
Короче ще я навчаюся вже півтора місяця на програміста. БІльше чи менш освоїв PYTHON. А ось CSS/ поки неохота вчити, хоча трохи вчу також...МЕНЕ ЗАВЛІК ПАЙТОН!!! ДУЖЕ ЗАВЛІК,,,! Я вже такі речі витворяю....
Пам*ятаю як 28 січня було перше заняття і я написав свою першу функцію print('Hello') =))))
Потім було задачки на побудови пірамідок з чисел і я з ними цілих півтора тижні розбирався =)))) зараз після бібліотек Numpy, seaborn це здається смішним... але тоді то була проблемка
Поступово крок за кроком мій код стає все більш складнішим і складнішим...