Побутова корупція, що заважає жити

Спілкування майже без обмежень
Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Re: Побутова корупція, що заважає жити

Повідомлення Дерзкий » 28 березня 2023, 19:24

Master писав:
28 березня 2023, 19:13
Вот пытался вспомнить бытовую коррупцию из своего опыта...
Не вспомнил.
Це не дивно, враховуючи скільки тобі років)

Якось не здивований, що Мастер скаже, що в Україні корупції немає. Бо ж корупцію побороли ще чотири роки тому, коли зеленський став президентом. :-D
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 28 березня 2023, 19:36

Дід Панас писав:
28 березня 2023, 17:47
Дуже надіявся що молоде покоління, наші діти уникнуть цієї хвороби з назвою корупція. Розповім два випадки про дітей.
Кілька років назад, коли я з сімєю виїзджав в штати, сину потрібно було оформити виїзд на пмж, щоб не було проблем з військоматом у майбутньому, коли він би приїзджав гостювати в Україну, так от його ганяли туди-сюди по різним кабінетам, а потім коли він все зробив необхідне прямо сказали, поки не заплатиш то нічого не отримаєш, після чого він післав їх подалі, хоч я і говорив йому щоб заплатив бо всі платять, а він сказав не буду платити і все крапка.
І другий випадок. Якось, може рік тому розмовляв зі знайомими в Україні, їхня дочка закінчує медінститут і вони їй роботу в лікарню шукали і шукали хто б це "рішив". І ось недавно знову була розмова з ними і вони вже хвалилися, що дочка отримала перші 200грн хабаря в кишеню. Ось тоді я зрозумів, що нинішнє покоління українських дітей вже втрачене теж.
Ну такІ і шо дЄлать? Получається, пацани дарма гинуть?

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Повідомлення Дід Панас » 28 березня 2023, 19:38

Master писав:
28 березня 2023, 19:13
Вот пытался вспомнить бытовую коррупцию из своего опыта...
Не вспомнил.
Связи (блат по старому ) было ... но давно.
От знакомых тоже многое слыхал , но лично не сталкивался.
Ни за учёбу ни за работу ни за справки и доки никому ничего не платил.
Щоб стикатись з корупцією потрібно жити - чимось займатись, їздити на авто, мати малолітніх дітей, а інертна масса суспільства з нею не стикається бо на роботу-з роботи маршруткою і на тому кінець, хіба в лікарнях... і то навіть там, тупо помирає якась їх частина, бо не поставили в кишеню лікарю пару грн.
Отака х...ня, малята

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 28 березня 2023, 19:41

Vov4ik писав:
28 березня 2023, 19:36
Ну такІ і шо дЄлать? Получається, пацани дарма гинуть?
Не знаю що з цього вийде, якщо жорстко не почати боротись саме зараз, а чекати коли війна закінчиться і все саме собою буде добре, то вийде, що дарма...на превеликий жаль, бо поки там хлопці воюють, тут чиновники і їхні синочки пристосовуються до нових реалій - ходять у військовій формі на блок пости, якусь бронь отримують і продовжують їздити за кордон, волонтерять і часто з хорошим профітом, чи навіть служать у ЗСУ, але десь на Закарпатті шлагбаум відкривають (про Михайлішина у мене така інформація, може хто знає більше підвердіть чи правда), ...і майже ніколи чиновників і їхніх синочків не зустріти на передовій.
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 28 березня 2023, 19:56

Дід Панас писав:
28 березня 2023, 19:38
Щоб стикатись з корупцією потрібно жити - чимось займатись, їздити на авто, мати малолітніх дітей, а інертна масса суспільства з нею не стикається бо на роботу-з роботи маршруткою і на тому кінець, хіба в лікарнях... і то навіть там, тупо помирає якась їх частина, бо не поставили в кишеню лікарю пару грн.
Прикольно.
В общем надо на машине ехать , что бы с ней встретится.
И то . Наверное только за рулём.
В маршрутках её нет .
Ну рассмешил .

Ну и если не сталкивался - то и не жил.
Интересная мысль.

Коррупция -жизнь!.
:-D
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 28 березня 2023, 20:03

Дід Панас писав:
28 березня 2023, 19:41
Не знаю що з цього вийде, якщо жорстко не почати боротись саме зараз, а чекати коли війна закінчиться і все саме собою буде добре, то вийде, що дарма...на превеликий жаль, бо поки там хлопці воюють, тут чиновники і їхні синочки пристосовуються до нових реалій - ходять у військовій формі на блок пости, якусь бронь отримують і продовжують їздити за кордон, волонтерять і часто з хорошим профітом, чи навіть служать у ЗСУ, але десь на Закарпатті шлагбаум відкривають (про Михайлішина у мене така інформація, може хто знає більше підвердіть чи правда), ...і майже ніколи чиновників і їхніх синочків не зустріти на передовій.
Трошки якось то цинічно в одному пості розповідати, що ваш син собі зробив пмж у штатах, щоб не йти в війсокомат. А ось син Михайлішина на блокпосту - і то він поганий. Чи то мені то здається?

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 135 разів

Повідомлення rrp1 » 28 березня 2023, 20:03

"Дія" теж багато робить щоб унеможливити корупцію, я наприклад через неї отримав будівельний паспорт навіть не заходивши у департрмент архітектури, хоча і не з першого разу, зазвичай змушують дати хабаря коли у когось немає часу, бо якщо навіть вдатися до радикальних мір (маскі шоу) то це займе доволі багато часу і людина не готова його втрачати

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 28 березня 2023, 20:07

Master писав:
28 березня 2023, 19:56
Прикольно.
В общем надо на машине ехать , что бы с ней встретится.
И то . Наверное только за рулём.
В маршрутках её нет .
Ну рассмешил .

Ну и если не сталкивался - то и не жил.
Интересная мысль.

Коррупция -жизнь!.
:-D
Мав би авто, то розумів би що на зарплату його важко купити, потрібно або бути чиновником і брати хабарі, або бути бізнесменом і платити хабарі на митниці, податковій чи іншим службам і навіть якщо ти важко працюєш і купив його на ЗП, то все одно його потрібно зареєструвати в МРЕО, раніше техогляд був (чиста корупція), чи дайшникам треба було постійно платити. Так дечого вже немає, тих же даішників то трохи легше, але це ширма за якою далі творяться грязні справи.
Отака х...ня, малята

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 28 березня 2023, 20:12

Дід Панас писав:
28 березня 2023, 20:07
Мав би авто, то розумів би що на зарплату його важко купити, потрібно або бути чиновником і брати хабарі, або бути бізнесменом і платити хабарі на митниці, податковій чи іншим службам і навіть якщо ти важко працюєш і купив його на ЗП, то все одно його потрібно зареєструвати в МРЕО, раніше техогляд був (чиста корупція), чи дайшникам треба було постійно платити. Так дечого вже немає, тих же даішників то трохи легше, але це ширма за якою далі творяться грязні справи.
У тебя только авто да авто.
Я люблю чтотбы меня возили.
Сам чёт не хочу ехать.
Лень
Да и коррупция . :-D
Ну её нафиг.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 28 березня 2023, 20:12

akinak писав:
28 березня 2023, 20:03
Трошки якось то цинічно в одному пості розповідати, що ваш син собі зробив пмж у штатах, щоб не йти в війсокомат. А ось син Михайлішина на блокпосту - і то він поганий. Чи то мені то здається?
Мій син постійно живе в штатах і зробити пмж при виїзді за кордон на постійне місце проживання зобовязує зробити український закон і робиться він в Україні. Тоді 6 років тому назад війни не було і це автоматично мало бути зроблено, тільки клерк вважає, що раз їде за кордон значить має гроші і раз комусь щось треба, то повинні платити.

Сам Михайлішин, а не його син - бувший член партії регіонів і екскандидат в мери міста.
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”