Поговорим про кондитерку?
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Re: Поговорим про кондитерку?
Бред-раздельное,овощи,фрукты(разве только свои).Больше доверия к польским производителя,чем к отечественным.

- KVadik
- Доцент
- Повідомлень: 9863
- З нами з: 03 травня 2013, 10:35
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Поговорим про кондитерку?
Мне не понравилось. Какой-то слишком химический вкус.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Valeria
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 1786
- З нами з: 24 серпня 2013, 11:40
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
Re: Поговорим про кондитерку?
Уже не до смаку: вся правда про солодощі "Вацак" - ЗМІ
Серце кондитерської імперії Геннадія Вацака знаходиться на Вінниччині – в Могилеві-Подільському. Бізнесмен також є депутатом і секретарем комісії із запобігання корупції місцевої облради, щоправда, за офіційними даними, прогуляв 94% усіх засідань. Позатим за величиною статків провінційний "Наполеон" не поступається столичним олігархам.
Натомість, як вдалося з'ясувати, в самому Могилеві до кондитерських талантів Вацака та якості його продукції ставляться з недовірою. Щоб перевірити безпечність цих кондитерських виробів, знімальна група "СтопКору" придбала кілька одиниць та разом із тортами інших виробників віддала на експертизу, результати якої вражають.
В Україні Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи є провідною установою, адже тут проводиться діагностика безпечності харчів. Саме сюди виробники з усієї України везуть свою продукцію, щоб переконатися, що в ній немає отруйних речовин. Тож в інституті ще до видачі результатів нам повідомили: з натурального у тортах "Вацак" лише борошно, все інше – хімія, проте вона задекларована виробником.
На перший погляд, в експертних висновках все начебто відповідає нормам. Окрім одного показника – Staphylococcus aureus.
"До лабораторії було надіслано 7 зразків кондитерських виробів", – розповідає завідувач науково-дослідного бактеріологічного відділу Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Тамара Козицька, – "У чотирьох зразках було знайдено стафілокок, який становить загрозу для здоров'я людини. Стафілокок викликає харчові токсикоінфекції, які можуть закінчитись навіть летально".
Отже, небезпечна бактерія, що зачаїлась у тортиках Вацака, може викликати широкий діапазон захворювань, починаючи з легких шкірних інфекцій та закінчуючи абсцесом, смертельно небезпечними захворюваннями, такими як пневмонія, менінгіт, інфекційно-токсичний шок і сепсис.
PS У маминой сотруднице дочка работала в Черновцах в магазине "Вацак". Так её заставляли простроченные даты годности переклевать.
Она не смогла и уволилась.
Серце кондитерської імперії Геннадія Вацака знаходиться на Вінниччині – в Могилеві-Подільському. Бізнесмен також є депутатом і секретарем комісії із запобігання корупції місцевої облради, щоправда, за офіційними даними, прогуляв 94% усіх засідань. Позатим за величиною статків провінційний "Наполеон" не поступається столичним олігархам.
Натомість, як вдалося з'ясувати, в самому Могилеві до кондитерських талантів Вацака та якості його продукції ставляться з недовірою. Щоб перевірити безпечність цих кондитерських виробів, знімальна група "СтопКору" придбала кілька одиниць та разом із тортами інших виробників віддала на експертизу, результати якої вражають.
В Україні Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи є провідною установою, адже тут проводиться діагностика безпечності харчів. Саме сюди виробники з усієї України везуть свою продукцію, щоб переконатися, що в ній немає отруйних речовин. Тож в інституті ще до видачі результатів нам повідомили: з натурального у тортах "Вацак" лише борошно, все інше – хімія, проте вона задекларована виробником.
На перший погляд, в експертних висновках все начебто відповідає нормам. Окрім одного показника – Staphylococcus aureus.
"До лабораторії було надіслано 7 зразків кондитерських виробів", – розповідає завідувач науково-дослідного бактеріологічного відділу Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Тамара Козицька, – "У чотирьох зразках було знайдено стафілокок, який становить загрозу для здоров'я людини. Стафілокок викликає харчові токсикоінфекції, які можуть закінчитись навіть летально".
Отже, небезпечна бактерія, що зачаїлась у тортиках Вацака, може викликати широкий діапазон захворювань, починаючи з легких шкірних інфекцій та закінчуючи абсцесом, смертельно небезпечними захворюваннями, такими як пневмонія, менінгіт, інфекційно-токсичний шок і сепсис.
PS У маминой сотруднице дочка работала в Черновцах в магазине "Вацак". Так её заставляли простроченные даты годности переклевать.
Она не смогла и уволилась.
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Re: Поговорим про кондитерку?
Для любителей с алко) Мне ок. Появляются перед Николая в продаже в маг.типа Евро Кошика.

- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kind
- Забанен навсегда
- Повідомлень: 16028
- З нами з: 08 березня 2013, 13:30
- Звідки: оттуда)
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів