Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайдан

Спілкування майже без обмежень
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Завтра на Центральній площі Чернівців збереться Євромайд

Повідомлення Дельфин » 17 грудня 2013, 20:41

Волжанин писав:Не обижайся, но у тебя одна извилина.и та по моему Путин называется.. заклинило тебя что ли? я же не говорю тебе здесь о пане Гринян, за которую вы совсем недавно так активно голосовали...
Я говорю о многих здесь форумчанах, которые испытывают искреннюю ненависть к русским. Если интересно почитайте последних страниц 30-ть... За себя скажу, я очень уважительно отношусь к украинцам и в моей семье все уважительно относятся. У меня жена белоруска, вот там она рассказывает к украинцам очень настороженно, относятся. Очень многие еще помнят , что там украинские полицаи творили... Но тем не менее я ей все время объясняю,что среди любого народа есть уроды. И не надо на них ориентироваться. И что мы гораздо ближе друг к другу чем мы думаем.
Я на дураков не обижаюсь, все нормально. :D
Тобі, пустозвону, вже пояснили - ДО РОСІЙСЬКОГО НАРОДУ, який так само хоче жити нормально і не бачить всіх ворогами навколо, НІ У КОГО НЕМА НЕНАВИСТІ. Це тобі треба щоб вона була, інакше що тоді писати будеш??
А якщо твоя голова не здатна зрозуміти що вся ворожнеча це робота рук Путіна, то нехай би і лизав йому зад від того як там добре живеться. Чого сюди приперся? НЕМА ненависті до Росії - Є НЕНАВИСТЬ до російської влади.

Ти вдаєш тут великого спеца. Якусь псевдоісторію і псевдо факти несеш. ЩО ти намагаєшся довести? Що це російський народ, із Волгограда, нас ціною на газ нагинає? Чи це російський народ із Белгорода кордон перекрив нам , щоб ми кращого житя не побачили? Чи це російський народ із Калуги по зомбоящику робить із українця дибіла і ворога номер 1??? Тебе запитали-чого такий патріот як ти користується буржуазною технікою? Чому патріот Пу не їздить на Чайках а на Мерседесах? І ти прийшов сюди щось писати??? Прийшов сюди виясняти чому українці не люблять росіян? Провокатор продажний!!!

Через таких продажних скотин і російський народ живе погано, і українських малограмотних громадян водять за ніс - бо продашні шкури готові любу ідеологію нести, любу брехню писати, любу маячню розповсюджувати, аби тільки господар кусок сухаря кинув поїсти. Таких продажних шкур проклянуть їх діти за те житя, що їм дістанеться. А платні тролі будуть вішатись з голоду, коли за їх роботу вже палити не будуть, а пенсію олігархи вивезуть з країни, поки провокатори народу мозги пудрили.

От поки існують такі безвідповідальні і безмозглі продажні провокатори погано буде жити і російський, і білоруський, і українскьий народ. А добре будуть жити тільки господарі провокаторів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Волжанин
Зацікавлений

Повідомлення Волжанин » 17 грудня 2013, 20:44

SLAVON писав:ну где он такое вычитывает :?: *facepalm маразм крепчал.Как же ты любишь перекручивать факты.Маннергейм отказался уступить немецкому давлению и отдал приказ войскам перейти к обороне вдоль линии исторической российско-финской границы на Карельском перешейке. Вместе с тем, именно финские войска обеспечивали установление блокады Ленинграда с севера.Ты хоть определись,нападали финны,или обеспечивали установление блокады Ленинграда с севера.
У меня нет слов. Если обеспечивали блокаду это, что по вашему они в войне не участвовали? а так, вышли погулять? Полный бред.

Волжанин
Зацікавлений

Повідомлення Волжанин » 17 грудня 2013, 20:48

Послушай Дельфин. Закрой свой поганый рот. Из него плохо пахнет. Если ты готов родную мать за три рубля продать , но не надо так думать про других.
И пока существуют такие имбицилы, как Дельфин мы точно жить никогда вместе и хорошо не будем.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 17 грудня 2013, 20:53

повторяю для половца
Ты хоть определись,нападали финны и истребляли тысячами половецко-печенежское население,или обеспечивали установление блокады
ненадо сьежать...в войне они учавствовали,а какого фига советы чуть раньше на финов напали?

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 17 грудня 2013, 21:01

Дельфин писав:чого такий патріот як ти користується буржуазною технікою? Чому патріот Пу не їздить на Чайках а на Мерседесах? І ти прийшов сюди щось писати???
Смішніше всього було коли Кернес влаштував велопробіг до російського кордону на знак протесту проти євроінтеграції, НА ШВЕЙЦАРСЬКОМУ велосипеді. :lol:
Екіпіровка була теж далеко не з митного союзу, і навіть не з кетаю, а декілька тисяч людей аплодували цьому лицемірству, от це був номер. :D

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 17 грудня 2013, 21:05

100%!! я це бачив!! Він приїхав на мітинг в Харкові проти Європи, а на ньому живого місця не було від європейських товарів. :lol: Екіпіровка, велосипед, годинник... все від буржіїв, а він стоїть і розпинається на мітингу, що вони влаштували пробіг ПРОТИ ЄВРОПИ. :lol: А худоба тупо дивиться, киває, піддакує...

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 17 грудня 2013, 21:06

Волжанин писав: Рассказать вам ? Хорошо. Попробую только коротко.
Я опять задал вам очень простой вопрос, а Вы опять не смогли на него ответить и приплели сюда 1848-ой... Слабенький из Вас собеседник.
Волжанин писав:Не зря Император Всероссийский Александр III. Говорил "у России нет союзников кроме её армии и флота"
Неужели все так грустно? Хотя логично, какие могут быть союзники, если даже братьев предали...

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 17 грудня 2013, 21:13

Волжанин писав:Послушай Дельфин. Закрой свой поганый рот. Из него плохо пахнет. Если ты готов родную мать за три рубля продать , но не надо так думать про других.
И пока существуют такие имбицилы, как Дельфин мы точно жить никогда вместе и хорошо не будем.
З тобою продажна шкура - ми ніколи жити не будемо добре. Я завжди тобі - провокатору, ворогом буду. Я якраз намагаюсь відстояти право людей збудувати так країну, щоб і моїй мамі, і моїм дітям тут жилось добре. А ти провокатор безсовісті і честі - продаєш і свою маму, і своїх дітей, і батька - аби тільки забашляли тобі твоїх іудських 40 золотих. Ти би краще потурбувався, щоб твої рідні могли жити в країні де лікують без хабарів, де міліція не корумпована, де маршрутки нові і відремонтовані, де чиновник не чекає відкату, де ГРОШІ ЗА ПРОДАЖ НАДР НАЛЕЖАТЬ НАРОДУ, а не чиновникам в Газпромі... - а ти сидиш тут і іншим жити не даєш.
І то не рот був мій, то я дупою до екрану повернувся - показував тобі куди йти, коли ти нюхав монітор, а ти подумав, що то мій рот. :lol:
До того ж "вместе" ми точно жити не будемо, я не живу з мужиками - ти переплутав мене з кимось із своїх, я дівчат люблю. :lol:
Востаннє редагувалось 17 грудня 2013, 21:18 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 17 грудня 2013, 21:26

Волжанин писав: А вот у меня еще вопрос назрел, к динозаврам и иже с ними. Вот вы не любите русских. Там за Петра первого, за Екатерину, за Путина. А за, что вы не любите белорусов?
А у меня вот вопрос тоже назрел,к татаро-монголам и ижи с ними.Вот вы не любите украинцев.Там за сало,шаровары,оселедци,а главное за свободолюбие. А за, что вы не любите поляков?Они ведь тоже братский народ,славяне как никак.
Востаннє редагувалось 17 грудня 2013, 22:46 користувачем SLAVON, всього редагувалось 2 разів.

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 17 грудня 2013, 21:28

краще запитати, кого вони взагалі люблять і хто відповідає їм взаємністю. хоча це питання вже було і залишилось без відповіді.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”