мій домік, буду тут писати.

Спілкування майже без обмежень
nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Re: мій домік, буду тут писати.

Повідомлення nevill333 » 10 вересня 2022, 10:33

Faurecia Pisek день відчинених дверей.
Вкладення
IMG_20220910_090505_3.jpg

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 10 вересня 2022, 17:57

Побував на дні відчинених дверей на своєму заводі. З'їв млинця з полуничним варенням, сосиску на грилі, та морозива, постріляв з лука. І пішов. Нічого цікавого організатори і не придумали більше.
Потім сходив в магазин, сусід у Празі (слава господи). Купив кавуна, лежу... Поїв трохи.
Була ще виставка авто (до яких робимо компоненти). Ми робимо компоненти для багатьох виробників від Вольво та Шкоди до Даймлера та Макларен...
Вкладення
IMG_20220910_090619_3.jpg

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 17 вересня 2022, 12:58

Закінчив роботу, на цьому тиждні було 6 нічних: три зміни по 8 та три по 12 годин.
Це найтяжча позиція на лінії. Називається позиція у ЗАДУ. Від мене залежить з якою швидкістю буде працювати лінія... На нашій лінії робить 4 оператора та ГапЛідер який за потреби заміняє, та навчає, він зварщик і якщо що виправляє брак (робить rework та репас). Ліній у нашій галі багато (вольво, даймлер, ...). Зараз у нас всі оператори Українці: два чоловіки та дві дівчини-сестри з Харкова.
Справа в тому що я працюю всі 8 годин (ця позиція витребування в виду тяжкості тому часто 12 годин), без зупинок, в той час коли інші можуть відпочити. Я не дуже швмдко працюю, для новачків супер. І мій новий гаплідер золото - ніколи не кричить спокійний...
Вкладення
IMG_20220917_055334_8.jpg

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 18 вересня 2022, 01:48

Я ЗАКОХАНИЙ У ДВОХ СЕСТЕР ЗРАЗУ. ОСОБЛИВО У БІЛЕНЬКУ З КОСИЧКАМИ.
*gun* *inlove* *inlove* *beer*
Не можу заснути ....

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 18 вересня 2022, 03:38

Ні я всетаки КОХАЮ ДАНУ!
Я навіть незнаю чи є в неї хлопець....

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 20 вересня 2022, 07:39

Так сьогодні у планах ламати дівчат! Я ЗРОЗУМІВ суть моєї позиції, я КОРОЛЬ лінки, як працюю я, так робить конвеєр...
А я це то думав. Куди попередній задник постійно бігав з дівчиною що стояла після нього...????!!!! Вона йому послуги оказувала аби конвеєр повільніше робив. *rofl* *rofl* *rofl*
Єдине позиція найскладніша. Вона потребує витримки та сили, але я вже окріп.
Я також розумію що центральної дівчини мені не бачити - це дівчина ГапяЛідера. У випадку завалу на її позиції ГапЛідер буде її виручати а потім їй вирішувати чи буде ця допомога надалі. Але я можу поставити його у не ловке становище принісши одразу купу деталей на реворк. Подивимось.
Але мені подобається саме центральна куронька!!!! Єдина моя надія що вона проявить характер та обере МЕНЕ.
Буду пробувати діяти на неї через не таку гарну сестрьонку. 'БИСТРО, БИСТРО' як любив кричати попередній ГапЛідер, та летячий паддон який буду ударятися о землю, мають її заохотити до цього.

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 21 вересня 2022, 13:20

nevill333 писав:
20 вересня 2022, 07:39
Так сьогодні у планах ламати дівчат! Я ЗРОЗУМІВ суть моєї позиції, я КОРОЛЬ лінки, як працюю я, так робить конвеєр...
А я це то думав. Куди попередній задник постійно бігав з дівчиною що стояла після нього...????!!!! Вона йому послуги оказувала аби конвеєр повільніше робив. *rofl* *rofl* *rofl*
Єдине позиція найскладніша. Вона потребує витримки та сили, але я вже окріп.
Я також розумію що центральної дівчини мені не бачити - це дівчина ГапяЛідера. У випадку завалу на її позиції ГапЛідер буде її виручати а потім їй вирішувати чи буде ця допомога надалі. Але я можу поставити його у не ловке становище принісши одразу купу деталей на реворк. Подивимось.
Але мені подобається саме центральна куронька!!!! Єдина моя надія що вона проявить характер та обере МЕНЕ.
Буду пробувати діяти на неї через не таку гарну сестрьонку. 'БИСТРО, БИСТРО' як любив кричати попередній ГапЛідер, та летячий паддон який буду ударятися о землю, мають її заохотити до цього.
Капець у тебе ...токсикоз :-D
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 21 вересня 2022, 14:49

Tyrex7 писав:
21 вересня 2022, 13:20
Капець у тебе ...токсикоз :-D
=)) Не вийшло мене учора. У мене дуже складна позиція. Я нікого ніколи не зможу поставити раком :(. Як би я не старався. Я тільки свої сили буду витрачати в втомлюватися - як учора було. Я виснажився. Бо за мною їде дуже легка позиція. І ця курва все встигає. ТА І НЕ КРАСИВО ЦЕ КРИЧАТИ НА ДІВЧАТ ЧИ ДО ЧОГОСЬ ЇХ ПРИМУШУВАТИ.
Це вона буду мене ще підганяти. Попрацювала б на моїй позиції. БО ВОНИ ВІДПОЧИВАЮТЬ - А Я ПРАЦЮЮ...
З іншого боку ця позиція елітна та востребувана. Можуть взяти на ДАЙМЛЕР .

RJ_STARiy
Поважний користувач
Дякував (ла): 1824 рази
Подякували: 427 разів
Контактна інформація:

Повідомлення RJ_STARiy » 21 вересня 2022, 17:44

А чому просто не підійти познайомитись і проявити/сказати про свою симпатію???

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 21 вересня 2022, 17:50

Та ні, то довго.....я так зрозумів - він мав трахати її і під час цього зізнаватися в коханні/симпатії і паралельно обідати, бо скоро скінчиться обідня перерва і знову за станок треба. :-D

Ну зі всієї тієї писанини, я зробив такий висновок.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”