Так я тоже про цены в частной клинике.
Мне недавно удалили 2 запломбироваи 1 и почистили.
2800.
Так я тоже про цены в частной клинике.
можливо просто у вас - не такі проблемні зуби. Я маю на увазі - що зуби в мене у доброму стані (слідкую), але є пару зубів - у них корені кручені, дуже багато роботи треба було робити (складно там було, десну задівали, крові було багато, але добре що під наркозом - болю взагалі не відчув жодного разу). Але все це вартує грошей. Я просидів у загальному - 6 годин з відкритим ротом (це ще то випробовування) - було два відвідування. виходить година роботи приблизно це 1000 грн.
Таки да.nevill333 писав: ↑11 червня 2022, 14:51можливо просто у вас - не такі проблемні зуби. Я маю на увазі - що зуби в мене у доброму стані (слідкую), але є пару зубів - у них корені кручені, дуже багато роботи треба було робити (складно там було, десну задівали, крові було багато, але добре що під наркозом - болю взагалі не відчув жодного разу). Але все це вартує грошей. Я просидів у загальному - 6 годин з відкритим ротом (це ще то випробовування) - було два відвідування. виходить година роботи приблизно це 1000 грн.
У меня есть знакомый который седел от страха перед похода к зубному. Всё никак не мог решится сходить а боль поджимала уже больше года.
справа у тому, що - анестезія вартує десь 300 грн, і після неї,... хоч десну тобі сверлять - болю не відчуваєш взагалі! Але якщо ти випив - то можуть бути проблеми - несумісність алкоголю та наркозу.andrey_mix1982 писав: ↑11 червня 2022, 15:12У меня есть знакомый который седел от страха перед похода к зубному. Всё никак не мог решится сходить а боль поджимала уже больше года.
Так я ему дал ценный совет который в итоге избавил его от зубной проблемы а также с экономил на анастетике у стоматолога.
Он вмазал 0.5л перед походом к зубному, и всё по барабану. Расказал что вообще там весело время провёл и сказал где же я был раньше с этими безценными советами.
К стате кто не пьёт алкоголь и всё же боится к стоматологу, то и для них у меня есть дешевый совет\рецепт. В любой аптеке по 22-25 грн имеется. Действует даже на самого заядливого фобика.
Ну под алкоголем и наркоз уже не нужен. Темболее это не общий а местный в десну.
Ну разные врианты есть. Мне вон на прошлой неделе один зуб заболел, на нем уже была пломба, но всё целое, так боле 2к ушло за всё про всё. Там пару раз ренген делали, чистили каналы, было воспаление (анестезия не брала), так что ставили в каналы лекарство и временную пломбу (2 раза) ну и на третий раз уже всё капитально заделали.
то напевно нерва убивали - якщо "ліки вставляли".KVadik писав: ↑11 червня 2022, 17:21Ну разные врианты есть. Мне вон на прошлой неделе один зуб заболел, на нем уже была пломба, но всё целое, так боле 2к ушло за всё про всё. Там пару раз ренген делали, чистили каналы, было воспаление (анестезия не брала), так что ставили в каналы лекарство и временную пломбу (2 раза) ну и на третий раз уже всё капитально заделали.
Щось типу того. Нерв там вже майже увесь дохлий був, але знизу ще трохи було і було запалення. Коли нерв є і він здоровий (наприклад коли зуб зломався), то можна просто зробити знеболення і видрати його. Але то таке. Я просто це як приклад навів, що пломбування пломбуванню різниця. Є різні матеріали, різна складність, різні додаткові процедури.