П.с. а таки забув добавити, учора був на роботі, підвищили, зарплатню нам.
Баблішко з попередніх робіт віддали чи кинули?nevill333 писав: ↑03 вересня 2022, 17:58Короче тиждень був насичений на події. Був на таунхолі на заводі і повідомили про збільшення зарплатні. У перше відвідав столову на наступний тиждень заказано меню цікаве, враження на наступному тижні.
А так був досить легкий тиждень.
У кінці тижня отримав бумажку де показано скільки днів відробробив. Зарплатню поки не отримав.
Купив сьогодні машинку для стрижки пфіліпс та постриг себе, купив також зручну подушечку.
Час підбиття музичних уподобань
Треком номер один у серпні стає...
Скрябін та Серьога у ролі олігарха
Друге місце посідає найт клаб пагубне бажання в пам'ять о соєму психічному розладу, адже у цьому місяці я зрозумів що хворий
Ну і трктє місце присвячую вродливим руденьким чешечкам
П.с. а ще на цьому тижні підсів на гру мафія
Тут така справа вова . Не дали та на зв'язок не виходили. Я їм тоді пригрозив поліцією за поради нашої співвічизнеці. Зразу ЗАСПІВАЛИ. Сказали у вівторок. Я у понеділок вже ТУТ буду мати зарплату. Наші агентури то та ще срака
Дивись! У мене дома комп 3.2 гц 4 ядра амд. Gaforce 750TI та 8 гиг ддр3
Я щось не зрозумів...це завод тобі не дав гроші? Чи вони платять посередникам, а ті вже тобі віддають твою долю без їх відсотків, а вони забрали в %и і твої гроші?nevill333 писав: ↑09 вересня 2022, 19:58Ще один робочий тиждень пройшов. Було дві дванадцятки. У понеділок теж попросили ще 4 годинки попрацювати на іншій лінії. Але я не впорався і мене відправили додому. Взагалі я освоїв нову позицію. Вона тяжка, іноді там роблю. У вівторка 8 годин ( з 12) там робив, у середу 6, у четверга 4 ( з 12) і сьогодні теж 4 год.
Був тяжкий тиждень. Зарплату з попередньої роботи ( коло 8.000 корон) не дали, і не дадуть вже мабуть, кинули, я дзвонив, сказали, дадуть.... Короче там кидалово на магні ... Через ці агентури робити це срака... Грабують людей, навіть інвалідів можна сказати, не мають зовсім совісті паскуди. А трудового договору там не мав.
На цій роботі у понеділка кинули за той місяць 11250 крон. Тут все ок, маю трудовий договір.
Завтра у нас на фауреції день відкритих дверей, піду подивлюся. Початок о 9.00 .. ще захотів собі на цьому тижні ігрового ноутбука. Але поки не маю зайвих грошей.
Так там була агентура через яку я влаштувався, і вони не дають гроші. Я йому дзвонив о вівторка, сказав що вони фірму міняли і гроші будуть на протязі тиждня...