Мда.....це перелік симптомів до ф21? Бо то явно не 3%....тут коби на 50% людей зупинитисяnevill333 писав: ↑27 серпня 2022, 12:28Тут про це краще розповідає лікар
Я спочатку думав, що мене просто до ЗСУ не бажали брати але тепер зрозумів що мене не візьмуть ніколи...
Мої симптоми:
1. Вважаю що все у моєму житті не просто так і що я обраний.
2. Вірю у вампірів, потойбічні світи
3. Почуваюся себе не комфортно у соціумі
4. Коли я бачу багато людей можу скривитися ніби мені огидно... Це не так, просто от так...
5. Іноді ніби чую голоси, вони коментують мене... Можуть як назвати курвою так і похвалити ( мені здається що то духи говорять)
6. Іноді дуже рідко в мене буває черезмірна підозрілість... Мені здається що мною шпигують через камери ...
7. У мене є соціальна тривожність. Мене дуже хвилює як люди мене оцінюють.
8. Я флудер у чатах... Також страшний... Так як мені легше спілкуватися через телефон/пк
мій домік, буду тут писати.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: мій домік, буду тут писати.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Я у многих людей поколения 80-начала 90тых вижу некоторые симптомы того, что сейчас называется расстройствами и подвидами аутизма. Та и живут как то люди, делают карьеры и строят семьи.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Зайди в любую фирму занимающуюся разработкой софта, там половина сотрудников имеют аутичную симптоматику, это как бы часто помогает в работе программиста. А гении в любой отрасли почти все имеют те или иные психические "отклонения". В принципе лёгкие отклонения особо не мешают жить. Ну считают окружающие человека странноватым, и что с того? По моему каждый имеет своих тараканов в голове.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kind
- Забанен навсегда
це ж не нежить!(більше/менше)KVadik писав: ↑27 серпня 2022, 13:13Зайди в любую фирму занимающуюся разработкой софта, там половина сотрудников имеют аутичную симптоматику, это как бы часто помогает в работе программиста. А гении в любой отрасли почти все имеют те или иные психические "отклонения". В принципе лёгкие отклонения особо не мешают жить. Ну считают окружающие человека странноватым, и что с того? По моему каждый имеет своих тараканов в голове.
Ось від чого хвороба і психіка тут ні до чого!
Вроджена краснуха.
Порушення в Х-хромосомі.
Цитомегаловірусна інфекція.
Людей з такими симптомами ніхто на роботу не візьме,про кар'єру,сім'ю можна забути!(особливо після важкого перебігу хвороби)
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Чому саме ці роки народження? Що там було такого для дітей? Ну, ок - 80ті, а 90?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Потому что эти +- мои одногодки и мой круг общения, с которыми настолько близко общаюсь, чтоб отмечать подобное.
Да я и о себе часто думал. Почему вот мне не охота работать с людьми, особенно с незнакомыми или неприятными мне, имея предубеждения на эту тему.
И где проходит та тонкая грань между чертой характера+реально огромным количеством стремных/глупых/странных людей в социуме (или просто мудаков) и вот уже тараканами в голове или даже какими то психическими отклонениями?
- kind
- Забанен навсегда
а при розвороті на 360градусівkreativ писав: ↑27 серпня 2022, 15:58Потому что эти +- мои одногодки и мой круг общения, с которыми настолько близко общаюсь, чтоб отмечать подобное.
Да я и о себе часто думал. Почему вот мне не охота работать с людьми, особенно с незнакомыми или неприятными мне, имея предубеждения на эту тему.
И где проходит та тонкая грань между чертой характера+реально огромным количеством стремных/глупых/странных людей в социуме (или просто мудаков) и вот уже тараканами в голове или даже какими то психическими отклонениями?
що про тебе" думають" твої "друзі"?
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Мрія кожного справжнього Українця, де б він не був: в окопі захищаючи батьківщину, чи за кордоном тяжко роблячи аби заробити грошей.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Два дні майже не працювали- виходили з ладу стани (верстати). Сьогодні прийшов на працю, кажуть : го хоум до понеділка... Класно, адже зарплатню все одно платять ( 60%)