Кто то писал, что с калины и торговец гардинами.
Ну и как думаешь, какие шансы продать ее сейчас за 400? Та даже по низу этой условной вилки и за 200?
Кто то писал, что с калины и торговец гардинами.
За 400 - нема шансів, за 150-200 - можливо хтось і купив би.
Блін((
ну вот и я где так же описал по цене. а что насчет еще истории хаты - что то можешь рассказать еще, не вдаваясь в прям личные моменты. это в самом деле куплено с базарной прибыли?
Ну смотря когда куплено. Был период, начало-середина 90-х, когда некоторые торговцы неплохо зарабатывали, относительно стоимости квартир.
А чому саме Кіпр тебе цікавить, та ще й північний... є ж набагато цікавіші місця з співставним рівнем цін? Наскільки знаю, там саме москальскі компанії розбудовують Північний Кіпр і рекламують свою нерухомість там, а де москалі - добра не буде. Та й навіть просто поїхати туди в подорож мені ніколи цікаво не було. В Грецію цікаво, в Турцію цікаво, а на Кіпр ніколи не хотілось, мабуть із за його аури з минулого та й теперішньою невизначенністю, коли острів ділять дві країни з досить натянутими відносинами.sergej1974007 писав: ↑25 липня 2022, 20:34Блін((
За 150—200 я досить непогану квартирку прикуплю на Північному Кіпрі))
З басейном на берегу чистого теплого моря і з різними ніштяками ще))
пс. Правда сука і там вже подорожчало досить таки(((((
Коли я почав туди придивлятися——то я за свою звичайну німецьку квартирку міг купити там Шикарний Пентхаус ))
Причом класичний такий——саме Шикарний Пентхаус.
Зараз і там вже подорожчало все(((
ну это мы раньше много обсуждали. Серега хочет занедорого получить много хорошего. а оно ведь не получается так. или с потенциальными рисками и проблемами.Дід Панас писав: ↑25 липня 2022, 21:20
А чому саме Кіпр тебе цікавить, та ще й північний... є ж набагато цікавіші місця з співставним рівнем цін? Наскільки знаю, там саме москальскі компанії розбудовують Північний Кіпр і рекламують свою нерухомість там, а де москалі - добра не буде. Та й навіть просто поїхати туди в подорож мені ніколи цікаво не було. В Грецію цікаво, в Турцію цікаво, а на Кіпр ніколи не хотілось, мабуть із за його аури з минулого та й теперішньою невизначенністю, коли острів ділять дві країни з досить натянутими відносинами.
Серега хочет стать турецкоподданным.
та такое, по фильму там !сын турецкоподданого!. а у Сереги дочь приличный человек, вроде не склонена к таким авантюрам. так что не канон.