НУЖБО УСІ ГУРТОМ: АНДРІЙЧ АНДРІЙ, АНДРІЙ!!!ДЕ ТИ БУВ? КИМ РОБИВ??? КОЛИ ЦЕ БУЛО?? Це що ща проїздний за 1100¡!!!?????andrey_mix1982 писав: ↑11 серпня 2022, 14:09Сколько курун накопил ?
Я знаешь последний проезной заплатил в 1010 крон. Но у меня работы была такая. 120 крон в час. Работал дохрена, и кинули наши же черновицкие. Это Николай с гравитона. Я ему позже спалю квартиру и машину. Не забуду. Но знайте просто с кем вы имеете дело.
мій домік, буду тут писати.
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Re: мій домік, буду тут писати.
Востаннє редагувалось 13 серпня 2022, 19:49 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 964 рази
Бачу ти не розумієш значення слова - суржик. Тлумачний словник української мови говорить про значення цього слова так: Елементи двох або кількох мов, об'єднані штучно, без додержання норм літературної мови; нечиста мова.
Отака х...ня, малята
- nevill333
- Активіст
Приїхав мій сусіда монгол. Перелякав мене добряче, бо я в навушниках був...
- Я монголум, : тикає на мене ???
- я монголум...
Тута до мене дійшло, украін, кажу...
Далі обіймашки... І кудись пішов....
Я то думав буду сам жити...
Короче сьогодні йду на свою першу зміну на нічну, на 22.00 подивимося як воно на цьому заводику...
- Я монголум, : тикає на мене ???
- я монголум...
Тута до мене дійшло, украін, кажу...
Далі обіймашки... І кудись пішов....
Я то думав буду сам жити...
Короче сьогодні йду на свою першу зміну на нічну, на 22.00 подивимося як воно на цьому заводику...
- nevill333
- Активіст
Мій сусід це макака:уууууваа, апластлритмсмммм ... На своїй татарській... Напевно буду собі або іншу кімнату прлсить.. щось мені здається що їго хочуть з роботи тирнути... Шось не задоволене довбеня ч..пе. постійно дзвоне комусь і на своїй мавпячій: урамарамараммм аауууввівитиммм
Видно що злий дуже.... Аби його тирнули....
Я доречі на цьому тижні шість ночей роблю, попросили на суботню нічну вийти...
Видно що злий дуже.... Аби його тирнули....
Я доречі на цьому тижні шість ночей роблю, попросили на суботню нічну вийти...
- nevill333
- Активіст
Нас тут за худобу мають... Якщо селять з цими мавпами.. а роблю я добре, навіть на суботу виходжу ( +50%) ....
А мавпеня тим часом чимось незадоволене дуже, руками розмахує...
Мій гаплідер на мене постійно кричить бо я не млювлю по чеські, може по спині вдарити... Але вже значно краще роблю... На трьох позиціях роблю (270 деталей має бути норма випуск)... Отака хуйня малята..
Короче на цьому заводі тяжко, бо треба по чеські млувіти... А то мені казала агент що тута легко.... Та тут той самий конвєєр... Тількі замість конвєєра ми перекладаємо деталі самі.
Мій гаплідер на мене постійно кричить бо я не млювлю по чеські, може по спині вдарити... Але вже значно краще роблю... На трьох позиціях роблю (270 деталей має бути норма випуск)... Отака хуйня малята..
Короче на цьому заводі тяжко, бо треба по чеські млувіти... А то мені казала агент що тута легко.... Та тут той самий конвєєр... Тількі замість конвєєра ми перекладаємо деталі самі.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Не розумію, то Чехія, то є круто....чи то не в Чехії справа, а круто там, куди приїхав з бабками у кармані? Получається.....гуляти, ой яка краса, а працювати....от срані європси, заставляють ішачити.nevill333 писав: ↑18 серпня 2022, 20:55Нас тут за худобу мають... Якщо селять з цими мавпами.. а роблю я добре, навіть на суботу виходжу ( +50%) ....
- nevill333
- Активіст
Чехія ніяк круто бути не може. Але тут значно краще чим у нас. До того ж працювати чеху і українцю на одній і тій самій роботі ЦЕ ЗОВСІМ РІЗНІ РЕЧІ. чех буде отримувати на 50-60 крон вище раз! До того ж чеха не будуть примушувати до понаднормової праці. Ми українці для них це ДЕШЕВА РОБОЧА СИЛА. І не треба будувати іллюзій навколо цього.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Та я і не будую. Думаю, то в кожній країні так,, куди б приїхати на підзаробіток, то на тебе будуть дивитися звисока.nevill333 писав: ↑19 серпня 2022, 01:06Чехія ніяк круто бути не може. Але тут значно краще чим у нас. До того ж працювати чеху і українцю на одній і тій самій роботі ЦЕ ЗОВСІМ РІЗНІ РЕЧІ. чех буде отримувати на 50-60 крон вище раз! До того ж чеха не будуть примушувати до понаднормової праці. Ми українці для них це ДЕШЕВА РОБОЧА СИЛА. І не треба будувати іллюзій навколо цього.