кого его?
ну эт очень частный и конкретный случай.
поверим тебе.
а я про вообще! про глобальную ситуацию.
кого его?
Звідки інформаці про 2-3 сотки посереднику? Логічно б мало виглядати, що маклер безкоштовно надав послугу волонтерці, інакше чим хвалитись??akinak писав: ↑29 червня 2022, 15:57Рекламу по радио слышал, олкса.
Мол маклер сдал через олкс квартиру волонтерке, и какой он молодец, работает и помогает стране. Продолжай работать мол.
Но если подумать - волонтерка из последних денег платить лишние 2-3 сотки баксов посреднику, тот 95% нигде не зареган и налоги не платит. Ничего он не произвел, ценности не создал, услуги не оказал. А деньги у волонтерки вытащил. Ну и часть этих денег вестимо отдал олксу для рекламки.
Короче, такое себе, подумал я.
Ну 2-3 сотки - такой рынок. Типа 100% от цены объекта при аренде. Такие вот традиции.Дід Панас писав: ↑29 червня 2022, 16:36Звідки інформаці про 2-3 сотки посереднику? Логічно б мало виглядати, що маклер безкоштовно надав послугу волонтерці, інакше чим хвалитись??
А заробляє маклер тим, що продає інформацію, яка у нього є - не бачу тут нічого поганого. Є компанії з багатомільйонними оборотами, які цим тільки і заробляють, що збирають інформацію і продають її своїм клієнтам. На рахунок податків - це вже податкову має турбувати, а не нас, але якщо він відкрито дає рекламу, то швидше всього він має бути зареєстрованим ПП, ну і відповідно сплачуватки податки.
Ну це мені чи тобі легко відкрити ОЛХ чи що інше в телефоні і знайти необхідну річ, відфільтрувавши за потрібними параметрами, але якщо взяти сереньостатистичну жіночку 35+ чи умовного будівельника, то більше половини з них крім дзвінків у вайбері і репостнути рецептик пиріжків у ФБ, більше нічого не можуть зробити у телефоні, тому для них маклер і стає необхідністю.
Типа развод лохов ?Дід Панас писав: ↑29 червня 2022, 17:25Ну це мені чи тобі легко відкрити ОЛХ чи що інше в телефоні і знайти необхідну річ, відфільтрувавши за потрібними параметрами, але якщо взяти сереньостатистичну жіночку 35+ чи умовного будівельника, то більше половини з них крім дзвінків у вайбері і репостнути рецептик пиріжків у ФБ, більше нічого не можуть зробити у телефоні, тому для них маклер і стає необхідністю.
Ти необовязково лох, якщо не умієш використовувати всі можливості телефона.
Да.
Ти мабуть добре в цьому розбираєшся, спорити не буду.
Ну в мирное время эт ещё пол беды.