Ну є центральна Європа, а є центр Європи, який до речі в Україні - все залежить як дивитись, географічно чи реально. Давай дивитись реально, ок?

Ну є центральна Європа, а є центр Європи, який до речі в Україні - все залежить як дивитись, географічно чи реально. Давай дивитись реально, ок?
Ты можешь называть как хочешь——но по ходу Центр это скорее то что описал Дид Панас и немного расширил я.
неа, они жили на Гагарина, где то на подъеме. вот там как раз рядом вокзал и универ. и мне все время кажется, что они прост неправильно выбрали район и формат жилья. потому и уехали. но может это я слишком уже "очерновичился" (ну или как это назвать, когда живешь в черновцах существенно дольше, чем следовало бы)sergej1974007 писав: ↑15 серпня 2021, 20:18Ты можешь называть как хочешь——но по ходу Центр это скорее то что описал Дид Панас и немного расширил я.
Проспект—— это Центр для понаехавших))
пс. В свое время Черно—Белые заехали в ерновцы и хорошо себя чувствовали снимая квартиру где—то в районе пивзавода))——
Тоже говорили им что в центре практически живут—— рядом вокзал и не так далеко универ))
І де ти вичитав про житловий масив? Навіть між рядками такого не читається.kreativ писав: ↑07 лютого 2022, 16:33вот и новый жилмассив
Чернівецький «Машзавод» пустить з молотка цех площею 26 тисяч «квадратів»
Завтра, 7 лютого, має відбутися аукціон з продажу виробничого приміщення чернівецького підприємства «Машзавод». Товариство з обмеженою відповідальністю «Машзавод» виставило на продаж виробниче приміщення, яке знаходиться у Чернівцях вул. Машинобудівельників. Площа цеху – 26 тисяч кв. м. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі». Отримуйте новини в Telegram Так, в описі лоту, що виставляється на продаж, зазначається - приміщення промислового призначення знаходиться на вул. Машинобудівельників в районі центра міста, має легкий під’їзд з об’їзної дороги, що полегшує та прискорює рух вантажного транспорту, поряд – залізничний вокзал, до приміщення є залізнична дорога. Загальна площа приміщення 26 000 кв. м, з них – 6 тис. кв. м побутові, розміщені на 3-х поверхах. Приміщення можна використовувати для виробництва або складу. Початкова ціна – 234 000 000 грн., аукціон має відбутися 7 лютого об 11 год. 12 хв.
Ну ещё под завод можно использовать. Но я думаю все же будет другой сценарий и вот в контексте этой темы
kreativ писав: ↑07 лютого 2022, 16:33вот и новый жилмассив
Чернівецький «Машзавод» пустить з молотка цех площею 26 тисяч «квадратів»
Завтра, 7 лютого, має відбутися аукціон з продажу виробничого приміщення чернівецького підприємства «Машзавод». Товариство з обмеженою відповідальністю «Машзавод» виставило на продаж виробниче приміщення, яке знаходиться у Чернівцях вул. Машинобудівельників. Площа цеху – 26 тисяч кв. м. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на систему електронних аукціонів «Прозорро.Продажі». Отримуйте новини в Telegram Так, в описі лоту, що виставляється на продаж, зазначається - приміщення промислового призначення знаходиться на вул. Машинобудівельників в районі центра міста, має легкий під’їзд з об’їзної дороги, що полегшує та прискорює рух вантажного транспорту, поряд – залізничний вокзал, до приміщення є залізнична дорога. Загальна площа приміщення 26 000 кв. м, з них – 6 тис. кв. м побутові, розміщені на 3-х поверхах. Приміщення можна використовувати для виробництва або складу. Початкова ціна – 234 000 000 грн., аукціон має відбутися 7 лютого об 11 год. 12 хв.
я так понимаю, что после этого проводится новый аукцион с понижением цены.