Да машину все видели .
Это понятно
А сам момент вкл.выкл.?
Причём регулярно в одном и том же месте.
Да машину все видели .
Вот для чего у нас 18 групп.
Ті об'єкти, що ти описав відносяться до критичної інфраструктури і ніяких претензій до них немає.zepellin писав: ↑01 лютого 2023, 00:26В мене знайомі живуть в районі буковинської лікарні та пологового будинку. І в них електрику майже не відключають, можливо директори цих закладів домовилися.
І виникає запитання - а може не завжди домогосподарства в цьому ланцюзі є важливішою ланкою, ніж, наприклад, тролейбуси, хлібопекарні, або виробництва з безперервним циклом. Мені теж не подобається, коли немає світла, але я не буду питати - чому в тролейбусників є, а в мене немає, хоча тролами я не користуюся.
Зи. Ні в якому разі не виправдовую тридваразів, які використовують ситуацію в країні під себе.
Если есть факты, то почему ты ещё не написал заявление в прокуратуру?(с)Дерзкий писав: ↑01 лютого 2023, 09:57Ті об'єкти, що ти описав відносяться до критичної інфраструктури і ніяких претензій до них немає.
От скажи, яка критична інфраструктура знаходиться на ринку Буковинський? Чи може поряд є об'єкт критичної інфраструктури?!
І взагалі, що це ви наговарюєте на саме чесне підприємство в Україні - Чернівцівобленерго?
Воно ж ніколи не вимагало хабарі за підключення до світла.
Це все москальске іпсо. СБУ на вас нема.
![]()
Це стьоб чи ти теж вже став фанатичним прихильником влади одного із двох ,,ворожих,, кланів (читай: дяд Мастер і Дерзкий
А навіщо? Нехай люди працюють. Мені не шкода. На тому ринку в основному працюють мікропідприємці, у яких немає можливості придбати генератор. Та й я писав вище, спеціально для таких упоротих, як ти, що лише приводжу факти, які сам чув або бачив, а висновки робіть самі.
Это фраза дерзкого, которая была его универсальным ответом на все противоречивые ситуации времён каденции порошенка. Я ж обозначил в конце, что это цитата