Повідомлення
Дерзкий » 31 січня 2023, 22:22
Розповім вам декілька історій, а висновки робіть самі.
Моя мама працює на одному великому підприємстві в Садгорі. Там виробництво, яке потребує багато електроенергії. Минулої осені керівництво цього заводу намагалося "домовитись" з обленерго, але домовленість протрималась лише один день. Їм видавали певний ліміт електроенергії на добу, в який вони мали вписуватись. Але вже після нового року і дотепер їм світло не відключають взагалі, навіть на вихідних.
Так само є у нас ще одне велике виробництво. Швейна фабрика Тримбіта. Там також світло не відключають взагалі.
І останній приклад, з тих, що я знаю і який мене дивує більше всіх. Біля Черемоша є ринок Буковинський. Там також взагалі не відключають світло. Все навколо ринку вимикають, а ринок ні. Продавці, які там працюють кажуть, що директор ринку "домовився".
Ось і думайте тепер, чому так часто змінюються графіки.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди