Что за глупости. Чекнул на олх, под 600 квартир в моменте под сдачу в Черновцах. Помимо домов. Пускай треть дубли
Кому надо вот это за 1к?
Что за глупости. Чекнул на олх, под 600 квартир в моменте под сдачу в Черновцах. Помимо домов. Пускай треть дубли
Дуже сумніваюсь що буде щось дорожчати в Україні до настання миру і відновлення економіки. Якщо все продовжиться як зараз, то вартість квартири/будинку буде дорівнювати вартості виїзду за кордон, що вже є зараз в східних областях.
Весною ще десь бачив це оголошення , зараз мемом стало чи іпсо як каже Сергій, але суть сказаного мною вище від цього не міняється — нерухомість паде в ціні, а складнощі з виїздом збільшуються.
З однієі сторони я згоден що в східних областях і далі до центру ціни будуть зе трохи падати(
Звідки такі дані? І чому в західні області а не в Європу?sergej1974007 писав: ↑22 червня 2024, 19:27...
З іншоі сторони——люди, які ще виіжджають та будуть виіжджати——виіжджають вже частіше в західні області Украіни.
...
я не спорю по сути с тобой. дело в картинке - я много видел в тт ролики, мол вот в связи с выездом за 3 копейки продаем дом под киевом, вот смотрите. по факту это чей то дом и владелец его не планирует продавать) а ролик для раскрутки аккаунта.
Картинка використана в якості ілюстрації сказаних мною слів, можу поміняти на іншу якщо це так не подобається, ...мені теж не подобається, але такі реалії від яких нікуди не дітись. Чи краще засунути всім глибше голову в пісок як страусам і ні про що не говорити, нічого не обговорювати, дивитись телемарафон.kreativ писав: ↑22 червня 2024, 19:46я не спорю по сути с тобой. дело в картинке - я много видел в тт ролики, мол вот в связи с выездом за 3 копейки продаем дом под киевом, вот смотрите. по факту это чей то дом и владелец его не планирует продавать) а ролик для раскрутки аккаунта.
оформление было прост таким же - бросовая цена+фразы типа остается все/продажа в звязку з виїздом і подобное.