sergej1974007 писав: ↑27 грудня 2022, 21:45А ось і скрін))——
Скрін потер))——
А то Саша вже почав компутери ламати перед приходом органів(((
Як там правильно носіі знищувати?——
Здається в мікрохвильовці——щоб надійно?)))
sergej1974007 писав: ↑27 грудня 2022, 21:45А ось і скрін))——
Скрін потер))——
А то Саша вже почав компутери ламати перед приходом органів(((
Ти ж розумієш, хто всі ці "бізнеса" створював чи кришував. Тому Європа і давить на прийняття антикорупційних законів, без яких нам ЄС не бачити.sergej1974007 писав: ↑27 грудня 2022, 21:56Мені дорожче пропонували(((
пс. Кароче десь в мій час універа коли я активно ганяв по місту і продавав контрабасний алкоголь——
У мене поруч був пацанчик, який мені таку ж тему пропонував))
Цей пацанчик зараз в високих колах ходить)))
А ті на кого я працював з алкоголем——взагалі олігархи)))
Один я на чужбині заробітчанствую((
Може треба було лізти в "тему"?)))
ну вообще так себе пост по отношению к теме - это ж обычное уголовное преступление. давай сюда еще криминальные сводки копипастить, там регулярно люди меняют несколько лет жизни на какие то деньги путем воровства, мошенничества или грабежа. тоже можно сказать недорого и без обмана.
Сьогодні десь прігожин——пєтушиний кардинал смішно розказував про свого полеглого вонюшку——kreativ писав: ↑27 грудня 2022, 22:03ну вообще так себе пост по отношению к теме - это ж обычное уголовное преступление. давай сюда еще криминальные сводки копипастить, там регулярно люди меняют несколько лет жизни на какие то деньги путем воровства, мошенничества или грабежа. тоже можно сказать недорого и без обмана.
после нашей дискуссии на тему микроволновки - решил таки ее попробовать, раз в сто лет то. а там чет кнопки начали западать, работает через пень колоду. с учетом этажа наверное в окно лучше электронику выбрасывать, посмотрев только нет ли прохожих.sergej1974007 писав: ↑27 грудня 2022, 21:58Як там правильно носіі знищувати?——
Здається в мікрохвильовці——щоб надійно?)))
Ну 30 процентов это прям хамство. В Одессе есть глово и болт доставки, как бы вообще не проблема.
Ну они только жрачку доставляют. А магазины разные бывают. Но 30% таки перебор.